Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Chociaż teraz z nas Brzuchatki, w październiku będą matki. Mamusie październikowe cz.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-08-15, 19:47   #4513
Mojra87
Zadomowienie

Dot.: Chociaż teraz z nas Brzuchatki, w październiku będą matki. Mamusie październiko

Gosia - ciacho wygląda pysznie

Vilet - super, że udało się wreszcie poznać płeć lokatora

Spinka - ja podobnie jak dziewczyny skontrolowałabym to u innego lekarza

Cytat:
Napisane przez Mixi89 Pokaż wiadomość
Dzięki dziewczyny za wsparcie. Dziś już ryczalam z bólu pleców i brzucha, tabletki nie pomagają, nie śpie w nocy, w dzień się zwijam nadal z bólu,jest strasznie. Właśnie moja gin ma urlop i po nim mi zdejmie krążek, czyli dopiero w środku 38 tc, masakra, odliczam każdą minutę ...
Teoretycznie ściąga się pessar właśnie po skończonym 37 tygodniu, ale ja mam cichą nadzieję na 36 nadzieja matką głupich, ale kocha swoje dzieci...
Ja skreślam dni w kalendarzu do tp i do kolejnej wizyty w podpisie swoim wizażowym zresztą też...
Boję się, że jak już będę mogła wstawać, to moja forma fizyczna będzie w opłakanym stanie po tym leżeniu... A leżę już 11 tygodni właśnie dzisiaj policzyłam... I nic dziwnego, że ostatnio wyjście do lekarza za bramę osiedla było dla mnie tak wyczerpujące jak 2,5 godzinny trening na siłowni a później nie będzie zmiłuj, tylko trzeba będzie być na nogach przy dziecku cały czas... Zobaczymy co mi powie gin na kolejnej wizycie, ale może na minimum ruchu mi już pozwoli