2014-08-15, 19:47
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Chociaż teraz z nas Brzuchatki, w październiku będą matki. Mamusie październiko
Gosia - ciacho wygląda pysznie 
Vilet - super, że udało się wreszcie poznać płeć lokatora 
Spinka - ja podobnie jak dziewczyny skontrolowałabym to u innego lekarza
Cytat:
Napisane przez Mixi89
Dzięki dziewczyny za wsparcie. Dziś już ryczalam z bólu pleców i brzucha, tabletki nie pomagają, nie śpie w nocy, w dzień się zwijam nadal z bólu,jest strasznie. Właśnie moja gin ma urlop i po nim mi zdejmie krążek, czyli dopiero w środku 38 tc, masakra, odliczam każdą minutę ...
|
Teoretycznie ściąga się pessar właśnie po skończonym 37 tygodniu, ale ja mam cichą nadzieję na 36 nadzieja matką głupich, ale kocha swoje dzieci...
Ja skreślam dni w kalendarzu do tp i do kolejnej wizyty w podpisie swoim wizażowym zresztą też...
Boję się, że jak już będę mogła wstawać, to moja forma fizyczna będzie w opłakanym stanie po tym leżeniu... A leżę już 11 tygodni właśnie dzisiaj policzyłam... I nic dziwnego, że ostatnio wyjście do lekarza za bramę osiedla było dla mnie tak wyczerpujące jak 2,5 godzinny trening na siłowni a później nie będzie zmiłuj, tylko trzeba będzie być na nogach przy dziecku cały czas... Zobaczymy co mi powie gin na kolejnej wizycie, ale może na minimum ruchu mi już pozwoli
|
|