Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Kwietniowe 2015!:)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-08-15, 21:05   #814
Patusia1711
Rozeznanie

Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015!:)

Cytat:
Napisane przez Agnieszakk Pokaż wiadomość
A,ok bo w sumie zdziwilam sie, ze takie badanie tak szybko patusia, jak dlugo miescilas sie w stare jeansy?
Ja od zawsze nie lubiłam jeansów... Mam jedną parę, którą nosiłam baaardzo rzadko ale od kiedy jestem w ciąży to ich nawet nie przymierzałam bo są z wysokim stanem i na pewno by mnie cisnęły... Wolę legginsy, dzianinowe spodnie itp. Ale teraz zastanawiam się co będę na tyłek zimą zakładała bo ja mega zmarzluch jestem i boję się, że w getrach to mi będzie za zimno...
Cytat:
Napisane przez czajelka Pokaż wiadomość
A jak u Was z depilacja okolic intymnych?ja odkąd dowiedzialam sie o ciąży zaprzestalam bo zawsze robilam woskiem.

a pamietam w drugiej ciazy jak depilowalam to dr co wizyte przepisywal mi czopki bo były jakies bakteriie i tak sobie pomyślałam, ze to może przez brak tych włosków ochronnych te bakterie sie przedostaja i na razie sie wstrzymuje z depilacja
Ja też mam z tym problem... zawsze goliłam maszynką ale teraz się zastanawiam czy nadal golić czy nie bo ostatnio w jakiejś mamusiowej gazecie wyczytałam, że powinno się tego zaprzestać... ze względu właśnie na wszelkie bakterie...
Cytat:
Napisane przez Agnieszakk Pokaż wiadomość
Ja zrobilam kilka lat temu depilacje laserowa wiec mam luz : D
no to masz chociaż spokój i o jeden dylemat mniej
❤ 1.08.2014
08.03.2015
1CS
Patusia1711 jest offline Zgłoś do moderatora