Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Samotność, życie bez przyjaciół i miłości.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-08-15, 20:17   #1
Kathy0601
Przyczajenie

Samotność, życie bez przyjaciół i miłości.

Witajcie. Jestem już odrobinę zdesperowana dlatego zwracam się z tym problemem do Was na forum. Moja sytuacja wygląda następująco: rok temu rozpoczęłam studia, ale na uczelni jakoś nie zaprzyjaźniłam się z nowymi znajomymi, w każdym razie nie są to znajomości wychodzące poza uczelniane mury. Znajomości z liceum jakoś się rozluźniły, wszyscy poznali nowych przyjaciół lub związali się z kimś, a ja nie. Teraz dawne koleżanki często nie mają dla mnie czasu, bo spędzają go z nowymi znajomymi lub z chłopakami. Ja nowych znajomych ani faceta nie mam. Nigdy nie miałam chłopaka. Czuję się bardzo samotna i nie wiem co robić. Chciałabym poznać nowych ludzi jednaj jestem dość nieśmiała i najczęściej rozmowa z nowopoznanymi osobami nieco mnie krępuje, dopiero później się "rozkręcam". Nie stronię od imprez, ale też z tego powodu że nie mam wielu znajomych nie mam wielu okazji by na nie chodzić. Pomóżcie mi, jak w takiej sytuacji kogoś poznać? Ta samotność już powoli mnie dobija.
Kathy0601 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując