Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Dni paszteta przeganiamy i za ćwiczenia się zabieramy! cz. XVII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-08-15, 20:29   #1892
Grapefrutka
Zakorzenienie

Dot.: Dni paszteta przeganiamy i za ćwiczenia się zabieramy! cz. XVII

Cytat:
Napisane przez magda_lena40 Pokaż wiadomość
W nocy mi coś wpadło do lewego oka i do tej pory mnie kłuje nie widać żebym coś w nim miała, czuje to jakby pod powieka jak zamykam oko i już nie wiem co mam z tym zrobić może jakieś krople?
ziarenko piasku lubi tak uprzykrzać życie
spróbuj wypłukać oko w czystej, letniej wodzie czyli zanurzyć całą twarz pod wodę i pomrugać trochę pod wodą powinno pomóc
Cytat:
Napisane przez aguniaaaaa041986 Pokaż wiadomość
W srode do Turcji lece
ale Ci fajnie
Cytat:
Napisane przez Sikorka0204 Pokaż wiadomość
Heh mam tak samo przed @

Apropo bo ja niedoświadczona przez ostatnie 7,5 roku nie miałam normalnego @ Czy wy podczas ovu macie humory? Zaczęłam śledzić cykl i tak mi się wydaje, że przez to miałam takie jazdy przez ostatnie dwa dni Próbuje wyznaczyć ją i się zastanawiam czy mogę to powiązać
jak najbardziej może tak być
Cytat:
Napisane przez anns_ Pokaż wiadomość
Spinam i za tydzien(na weselu) chce miec 67,9 maks na wadze a potem ta wyprawa rowerowa, to mam nadzieje ze dzięki temu przed drugim weselem zobaczę 1 raz od kilku lat 66 z przodu powiem Wam ze śniadania i kolacje jem zdrowe, obiady to co jest w domu, a w międzyczasie wpada prawie codziennie cos słodkiego i niby chciałam slodyczowy odwyk, no ale jak to zrobic jak dzis w domu beza, za tydzien weselicho, za dwa następne a w międzyczasie ta wyprawa rowerowa także sie az tak nie spinam, ale poza jedna wpadka dziennie bede dalej jesc ładnie i myśle ze mi sie uda przy takiej dawcę ruchu dzis na wadze 68,8 wiec jest dobrze
za 66 mocne
Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
Nie, bo źle się czułam wcześniej... wieczorem było w miarę spoko, dlatego tego winka się napiłam. Rano wypiłam żelazo, wodę i się zaczęło
namęczysz się z tym brzuchem
Cytat:
Napisane przez Sikorka0204 Pokaż wiadomość
mała zmiana zamiast 1h melduje 2h rowerka

Cytat:
Napisane przez StupidAlice Pokaż wiadomość
7 km nW melduje

Cytat:
Napisane przez anns_ Pokaż wiadomość
Melduje 7km biegu
motivation dust on you.
Now go and move your ass!