2014-08-15, 20:29
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dni paszteta przeganiamy i za ćwiczenia się zabieramy! cz. XVII
Cytat:
Napisane przez magda_lena40
W nocy mi coś wpadło do lewego oka i do tej pory mnie kłuje  nie widać żebym coś w nim miała, czuje to jakby pod powieka jak zamykam oko i już nie wiem co mam z tym zrobić  może jakieś krople?
|
ziarenko piasku lubi tak uprzykrzać życie 
spróbuj wypłukać oko w czystej, letniej wodzie czyli zanurzyć całą twarz pod wodę i pomrugać trochę pod wodą powinno pomóc 
Cytat:
Napisane przez aguniaaaaa041986
W srode do Turcji lece 
|
ale Ci fajnie 
Cytat:
Napisane przez Sikorka0204
|
jak najbardziej może tak być 
Cytat:
Napisane przez anns_
Spinam  i za tydzien(na weselu) chce miec 67,9 maks na wadze  a potem ta wyprawa rowerowa, to mam nadzieje ze dzięki temu przed drugim weselem zobaczę 1 raz od kilku lat 66 z przodu  powiem Wam ze śniadania i kolacje jem zdrowe, obiady to co jest w domu, a w międzyczasie wpada prawie codziennie cos słodkiego  i niby chciałam slodyczowy odwyk, no ale jak to zrobic jak dzis w domu beza, za tydzien weselicho, za dwa następne a w międzyczasie ta wyprawa rowerowa  także sie az tak nie spinam, ale poza jedna wpadka dziennie bede dalej jesc ładnie i myśle ze mi sie uda przy takiej dawcę ruchu  dzis na wadze 68,8 wiec jest dobrze 
|
za 66 mocne 
Cytat:
Napisane przez heroine86
Nie, bo źle się czułam wcześniej... wieczorem było w miarę spoko, dlatego tego winka się napiłam. Rano wypiłam żelazo, wodę i się zaczęło 
|
namęczysz się z tym brzuchem 
Cytat:
Napisane przez Sikorka0204
mała zmiana zamiast 1h melduje 2h rowerka 
|

Cytat:
Napisane przez StupidAlice
7 km nW melduje 
|

Cytat:
Napisane przez anns_