Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nadbagaż w durnym Ryanairze
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-08-15, 21:32   #13
Romanaccia
Zakorzenienie

Dot.: Nadbagaż w durnym Ryanairze

Cytat:
Napisane przez ama Pokaż wiadomość
Serio 3 tys.? Moja siostra leci na początku września regularnymi liniami (TAP Portugal) z Waw do Lizbony i za lot w obie strony zapłaciła 1000 zł. Ciężko mi uwierzyć, że lot do Lizbony i z powrotem jest 3 razy tańszy niż z madrytu. Może tak jest, linie lotnicze są czasem dziwne, ale ja bym na twoim miejscu dokładnie poszukała na kilku różnych wyszukiwarkach tanich lotów. polecam tripsta.pl, skyscanner.pl, matrix.itasoftware.com, bravofly.pl

Popatrz też na loty z madrytu do np. Berlina. Z berlina masz polskiego busa, w którym bilety bywają nawet po 1 zł.
Nie stac mnie na to ,zeby wydac 1000 zl na lot z hiszpanii do polski, ja lece wczesniej w argentyny do hiszpani, moj bilet kosztuje grubo ponad 5 tys. zlotych, niestety nie jestem milionerka i nie moge sobie pozwolic na taki wydatek, wiec musze kombinowac rzecz w tym, ze w tanich liniach sa problemy z bagazem, w ryanairze wyszlo mi, ze do biletu musialabym doplacic ok 150 euro za nadgabaz, a sam bilet na ten ten konkretny dzien kosztuje 300 zl......wiec kombinuje jak kon pod gore juz sie nad busikiem zastanawiam, mam kontakt do jednej firmy, musze zadzwonic.

Edytowane przez Romanaccia
Czas edycji: 2014-08-15 o 21:33
Romanaccia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując