Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zanim zdmuchnę pierwszą świeczkę, będę chodził już troszeczkę! Mamy IX-X 2013 cz.XIII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-08-15, 20:34   #1858
butterfly20
Zakorzenienie

Dot.: Zanim zdmuchnę pierwszą świeczkę, będę chodził już troszeczkę! Mamy IX-X 2013 c

Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość

piękna!! musze w stacjonarnym sklepie obadać czy są większe rozmiary

Cytat:
Napisane przez czaszka_ Pokaż wiadomość
wow ale zdolniacha
Julka to jak sobie umyśli jakies slowo to powtarza je caly dzien: ostatnio bylo baba, wczoraj nie nie nie a dzis caly dzien ojojojojoj i do tego piszczala glośno i az mnie z tego repertuaru dzisiejszego glowa boli

aaa i czesto mowi "choć"
to też ładnie mówi
moja nawija naprawdę cały dzień, też czasem mam już trochę dość

Cytat:
Napisane przez czaszka_ Pokaż wiadomość
a zapomnialam napisac ze Julka zawsze mi spi w ciagu dnia do 60min a dzis spala 2h i 40 min az nie wiedzialam co z czasem wolnym robic
ja też nigdy nie wiedziałam co robić z taką ilością wolnego czasu, a teraz się cieszę bo mogę się dłużej pouczyć

Cytat:
Napisane przez nena_milka Pokaż wiadomość
To super! Chyba taki dzień bo mi mloda też fajnie spała dzisiaj

Na prawdę bardzo dobre jest wino sliwkowe podobno do sushi się takie pije ale do kiełbasy z grilla też jest spoko

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
wino śliwkowe?skąd masz?

Cytat:
Napisane przez passion80 Pokaż wiadomość
Motyl w ogóle to jestem pod wrażeniem zasobu słów Natalki:brawa:

Wysłane z mojego GT-S7580 przy użyciu Tapatalka

Cytat:
Napisane przez ja-ika Pokaż wiadomość
Motyl Tusia rzeczywiście dużo mówi

Emilka ostatnio pokazuje na coś palcem i mówi cio to? na lampę mówi pampa mówi mama, tata, baba, dziadzia, pa pa, nie-zbliża rączkę i właśnie mówi nie, nie jak się pytam jak robi krówka, to tak słodko mówi muuu
to super mówi!

moja umie łączyć tylko słowa na zasadzie "am tam" ,"tata tam" itp. i pokazuje paluchem. w ogóle dużo ją interesuje, na wszystko pokazuje i coś mówi.
Lampy uwielbia,ale nie umie jeszcze powiedzieć. Natomiast jak ją zapytam gdzie jest lampa/telefon/lodówka i kilka jeszcze sprzętów domowych to pokazuje. tak samo na osoby pokauje. czyli rozumie dobrze te słowa

ale i tak ostatnio ulubione słowo to daj

no i jak jej pokazuję zdjęcia kotków to jest szał, jest zafascynowana i przezywa wczoraj moja mama jej kupiła książkę ze zwierzątkami i jak ją tylko dostała to nie chciała puścić, nawet dla pani do skasowania

a i jeszcze- bierze telefon, przykłada tak za ucho i też dzisiaj za mną powtarzała halo halo, choć jeszcze nie wyraźnie

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora