Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - do widzenia - raz na zawsze pryszczom!! kto tego dokonal??
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2005-07-01, 11:31   #46
sousa
Raczkowanie

Dot.: do widzenia - raz na zawsze pryszczom!! kto tego dokonal??

hej wizażankija stosowałam juz dosownie wszystko.WSZYSTKO.zaczeło sie od jakichs lightowych kremów a skonczyło na ciężkich antybiotykach.byłam zadowolona z tetracykliny w połączeniu z zinerytem miejscowo,ale po jakims czasie tradzik wrócił(w lżejszej wersji).na nadtlenek benzoilu uczuliła mnie moja pani dermatolog która na twarz poleciła mi 10-procentowy banzacne.przez tydzien miałam łeb jak piłke,a oczy jak bile od bilardapo diane 35 miałam guzy hormonalne(dla niewtajemniczonych:guzy hormonalne wygladaja tak,jakby na np.czole wyrósł ci drugi nos,bolał,piekł i ociekał ropą-mniamciu-do dzisiaj mam po nich niezłe blizny).do skinorenu nigdy nie miałam cierpliwosci,dermaknel mi smierdzi ceuba wiec nie uzywam, a brevoxyu juz nie pamietam, ale przed uczuleniem na nadtlenek benzoilu na pewno go uzywałam,nawet pamietam jego trudno zastygajaca konsystencje:P.obecnie nie jest tak źle,uzywam aknemycin(naprawde polecam, a jak ktos ma mao wrazliwa skore na twarzy to polecam aknemycin plus), czasami aknefug, miejscowo acne-derm, czasami acnofan(na małe wypryski), clindacne(w polaczeniu z acnemycin plus daje niezłe efekty),a do tego jem jakies slabsze pochodne tetracykliny.niedługo zaczne leczenie hormonalne Novanette,mam nadzieje ze pomoze.powodzenia,ale wierzcie mi,tego g...(sorki za wyrazenie) tak latwo sie nie pozbedziecie!
sousa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując