2014-08-15, 21:55
|
|
|
Konto usunięte
|
Dot.: Rozładunek czas już zacząć, by się cieszyć dzidzią naszą!!! Wrześniówki 2014 cz
Cytat:
Napisane przez Misstic
Dzanet czy my chodzimy na ta sama szkole rodzenia? hehe  tez teraz mialam kapiel i pieluszkowanie a teraz w srode mam ten sam temat co ty 
|
Hihi a widzisz! Ja mam zajęcia co czwartek Też będziesz miała już ostatnie?
Z tego co kojarzę Ty miałaś więcej, ja tylko 5 spotkań po ok 2h
Cytat:
Napisane przez Mandragorrka
Ciastoooo  uwielbiam, podrzuc kawałek 
Dostałas zamówienie z Gemini
Przy kp jadlam wszystko i było ok. Chociaż teściowa z uporem maniaka ciągle robiła specjalnie dla mnie gotowane mięso, którego nie lubię....
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
Dostałam w końcu Zamawiałam w środę z rana, a paczka przyszła we wtorek. I nie było żadnego gratisu a ja lubię gratisy! Zamówienie miałam za ok 400zł :/ takie rodzinne - zbiorowe 
Cytat:
Napisane przez ania9106
Ha ha ha no tak
Uwaga najświeższe informacje:p
Dostałam druga dawkę sterydów ktore zaczynają działać po 12 h więc pierwsza juz zadziałała.
Odstawia mi pompę dadzą lekkie tabsy do poniedziałku, ale już nie będą hamować porodu. Będą skurcze to dobrze teraz niech się dzieje co chce  )!!
|
Super!
Cytat:
Napisane przez Niestabilna
Trochę już ciemno było. I w kazdym pokoju łazienka. Obok łazienki szafka z wyposazeniem : papier toaletowy, podpaski, plastry, gazy gaziki. I jak bejbik jest w pokoju to przywożą przewijak ze wszystkim piluchy chusteczki tetrowki i ciuczki.
Foto brzuszka gratis :p
|
Ale warunki! A brzusio piękny!
Cytat:
Napisane przez małaPaulina
dziewczyny mowili mi ze bede czekala do 15dni na wyniki a mialam juz tego samego dnia  wiec w koncu mam wynik tego HCV
za to mocz masakra  bakterie i duzo leukocytow  najgorszy moj wynik odkad jestem w ciazy,a w pn ide z tymi wynikami do szpitala 
|
Ja tez mam te leukocyty, ciekawe co na to gin...
Został mi jeszcze GBS do pobrania, właśnie w pn na wizycie 
Kładę się spać Dobrej nocki dziewczyny! Spokojnej, jak najmniej bolesnej
|
|
|