Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Rozładunek czas już zacząć, by się cieszyć dzidzią naszą!!! Wrześniówki 2014 cz. 7
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-08-15, 22:08   #1036
201610121609
Konto usunięte

Dot.: Rozładunek czas już zacząć, by się cieszyć dzidzią naszą!!! Wrześniówki 2014 cz

Cytat:
Napisane przez Latte88 Pokaż wiadomość
Ja to już od jakiegoś czasu MUSZĘ stosować bo tylko po tym mała się uspokaja także naprawdę polecam, zaraz zacznie właśnie swój koncert wypinania tak około 22 wiec będę musiała wstać i iść zrobić to co lubi, żeby później jeszcze jakoś do 23-24 funkcjonować chociaż ostatnio po prysznicu wygania mnie do łóżka. Może się wam wydać, że to co pisze to durnota, ale od dobrego miesiąca mamy taki rytuał. Na dobranoc bajki grajki muzyczka i śpimy.

Asiu jak będzie potrzeba kanapkę Ci pozycze aczkolwiek sprawdź, może Twoja tez ma takie cudowne właściwości

U mnie takie właściwości jak juz trzeba ma moja duża "morda" jak juz jest przesada
Kiedyś próbowałam inaczej i to ja sobie wędrowałam z fochem i poduszka pod pacha na narożnik ale tz zawsze sie przypałętał i nie szło go wywalić . W sumie zawsze trochę liczyłam na to, ze przyjdzie sie płaszczyć

Katerina-kurde dziwnie, ze Ci biodra nawalaja nawet jak leżysz... niestety nie potrafię pomoc ale współczuje

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
201610121609 jest offline Zgłoś do moderatora