Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Czy istnieje jakiś zawód, który wykonywany przez mężczyznę wyjątkowo by Was odrzucał?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-08-15, 21:25   #25
Tutli
Zadomowienie

Dot.: Czy istnieje jakiś zawód, który wykonywany przez mężczyznę wyjątkowo by Was odr

[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;47718847]Przyjaciel mojego brata jest jednym z takich przykładów. Łeb do języków jakich mało, biegle w kilku językach, myśli po angielsku. Uczy języków doktorantów, chociaż sam nie poszedł na studia. Taki typ: zdolny, ale leniwy [/QUOTE]

Wyjątek potwierdza regułę Wybór samokształcenia jest dzisiaj dużym ograniczeniem - zdolna osoba po pierwsze, musi liczyć tylko na siebie, nie będzie miała kontaktu z środowiskiem naukowym (bezcenne), nikt nie sfinansuje jej badań, nie opublikuje ich, no i nie znajdzie pracy. Ok. można uczyć języków na korkach, ale nikt Cię oficjalnie nie zatrudni bez papieru i udokumentowanego doświadczenia. A z samych korków to moim zdaniem trudno wyżyć

---------- Dopisano o 22:25 ---------- Poprzedni post napisano o 22:23 ----------

Cytat:
Napisane przez carolina662 Pokaż wiadomość
Studia studiom nierówne. Wyższa Szkoła Pierdzenia W Stołek NIERÓWNA uniwersytetowi. Masz świadomość, że w dzisiejszych czasach magistrem może zostać niemal KAŻDY?
Tak, mam prawie 30 lat i już się zorientowałam, że są różne szkoły, dziękuję.

A w jaki sposób Twoja wypowiedź odnosi się do mojej?

Kobiety
-statystyka spojrzenie na makijaż, kuchnię i co-do-głowy-przyjdzie.

Obiecuję, że nie będzie statystyki.
Tutli jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując