Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Rozładunek czas już zacząć, by się cieszyć dzidzią naszą!!! Wrześniówki 2014 cz. 7
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-08-15, 23:33   #1105
Latte88
Zakorzenienie

Dot.: Rozładunek czas już zacząć, by się cieszyć dzidzią naszą!!! Wrześniówki 2014 cz

Cytat:
Napisane przez aa2 Pokaż wiadomość
chciałam wam pokazac co ja mam dla młoedgo na świeta i przepadłam :d siedze i fotki oglądam bu hahahahaha

---------- Dopisano o 23:26 ---------- Poprzedni post napisano o 23:24 ----------

powiem wam ze teraz juz tak ni eczuć atmosfery świat, ale ja odkąd jest młody to zawsze staram sie cos fajnego zrobic, pierwsza jego wigilia była u nas w domu, zaprosilismy dziadków i sie działo, a potem sami w 3 dobie robilismy i ewentualnei po kolacji jechalismy do rodziców
Ja też myślę, że dzieci tworzą tę magię świat. To oczekiwanie później na Mikołaja. Ten zachwyt choinką. Mam wielką nadzieję, że święta odzyskają klimat, bo mój mąż od kiedy zmarł jego ukochany Dziadek nie potrafi się cieszyć z tych dni. Najchętniej by poszedł do pracy i tyle. Dlatego liczę, że Lila to zmieni samą swoją obecnością
Latte88 jest offline Zgłoś do moderatora