Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nowe wizażanki :D
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-08-15, 22:48   #199
Januara
Raczkowanie

Cytat:
Wiec tak mam 24 lata, z zawodu jestem fryzjerem, oprocz fryzjerstwa uwielbiam robić makijaże ale to tak bardziej amatorsko zadnego kursu nie konczylam ... ale zawsze jak upinam klietnki to plus do tego robie makijaż

obecnie jestem w 3 ciazy i jestem mega szczeliwa, gdyz pierwsza ciaze poronilam bardzo wcześnie, druga juz byla zaawansowana w 26tyg. Przez cc przyszedl na swiat moj synek Kubuś ale nie przezyl w wigilie 2013 byl pogrzeb oj to dluga i smutna historia
(Po niej zamknęła m swoj salon bo nie bylam w stanie pracować)

Teraz juz mam dla kogo zyc bo nosze w sobie nowe zycie i juz teraz wierze ze wszystko dobrze sie skończy, jestem w 7tyg i4dzien we wtorek bylam na pierwszej wizycie i muz slyszalam serduszko swojego kwiatuszka:ju pi: teraz musze sie oszczędzać dla mojego dzidziusia

mam nadzieje ze nie zanudzialm
Przykro mi... A jednocześnie gratuluję kolejnej ciąży, oby tym razem wszystko poszło dobrze
W ogóle gratki dla każdej, która się spodziewa Ciekawe kiedy i mi przyjdzie się tym pochwalić, pewnie nieprędko.

Coś o mnie, hm. Mieszkam na Pomorzu, mam już te ćwierć wieku (z małym hakiem Aktualnie szukam pracy, uczę się zaocznie, to chyba tyle póki co

Semprebambino - jakiś czas temu też korzystałam z interp. Ale ciężko tam było o sensowną rozmowę... Najbardziej mi zależało na angielskim.

Pisałyscie też o włosach, wprawdzie nie traktuję ich jakoś drastycznie chemią, a i tak muszę się pozbyć końcówek. Liczyłam, że choć raz dorobie się włosów dłuższych niż za ramiona... Nie dane mi, może i lepiej

Edytowane przez Januara
Czas edycji: 2014-08-16 o 10:30
Januara jest offline Zgłoś do moderatora