2014-08-15, 23:40
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Listopad- Grudzień 2014- część IV :)
Cytat:
Napisane przez My Sweet Little Precious
Dzięki  3 ściany robimy najmodniejsze tutaj - szare  1, tam gdzie będzie łóżeczko, jest na razie biała, jutro malujemy na niej biało-szaro-różowe zygzaki. Czad będzie  Do tej pory bardzo mi się podoba, kolor wyszedł taki, jaki chciałam. Trochę śmierdzi tą farbą ale da się przeżyć
Dzisiaj nie dajecie mi żyć z tymi ciastami, muszę czytać tylko pobieżnie, bo ślinka mi kapie aż do podłogi  ale pavlova zrobie za 2 tygodnie jak ludzie przyjadą na moje urodziny.
Nie mam pomysłu na prezent dla siebie i nie wiem co mam im mówić. Macie jakiś pomysł? Co Wy chciałybyście dostać na urodziny? (rzeczy dla dziecia się nie liczą  )
|
foto foto foto jak skończycie u nas juz też prawie dobitka ale bez zygzaków został sam kolor żółty który jest praktycznie pomarańczowy. Zastanawiam się nad bialymi dodatkami, co myslicie, bo wydaje mi się że będzie oki
a czym sie interesujesz? Jak robótki to może taka mala maszyna do szycia? Grę jakąś polecam carcassone albo kolejkę książkę jakąś, coś dla urody? Ja jutro znaczy się juz dzisiaj dostanę swoje wymarzone studio, małż się ostatnio wygadał:P ale sie cieszę, mowię Wam )
Cytat:
Napisane przez LolaMontez
Chwile pózniej przyleciał drugi i siedziały  musze spytać lekarki czy sie nie pomyliła i obok Lilki nie ma braciszka 
|
hihihi być może? w mojej okolicy mimo, że spokój i duzo wioch to bocianów ni ma 
Cytat:
Napisane przez Kiara_kier
Kasiu no nie załamuj mnie  to ja bezzębna zostanę!
dajcie listopad już
a co do prezentów - macie jakies pomysły co mogłabym kupić TŻ na urodziny? Co prawda to jeszcze ponad miesiąc, ale już mam stresa :P Raz, że kurcze nie mam jakoś super dużo kasy teraz, mam mniej niż rok temu, także chciałbym wydać do 150zł ale z drugiej strony żeby był zadowolony mocno...
|
może nie będzie tak źle
dla faceta hmmm zawsze mam z tym problem bo mój chop strasznie wymagający;/ najczęściej coś do aparatu, ostatnio alkomat, zegarek, jakiś gadżet do kompa?
ale się dziś narobiłam;/
najpierw ciacha z mamą piekłysmy na jutrzejszą imprezę, potem bigos zrobilyśmy a jak wróciłam do domu, to cała stertę narzedzi posprzatalismy i w koncu widac ze remont prawie że dobiega końca
kręgoslup jednak mój dziś już nie istnieje;(
a i pochwalę sie łowami z tesco, buciki po 9,6 za parę, śliniaki 7,5 za 5 pak i skarpety 8 zł:P i nasz kot w kolorze dębu stylowego z castoramy hehe nie odrożnia sie od paneli w pokoiku dla małej
a i mam pytanie w tesco jest promocja na pampersy 132 szt za 70 zl tj 0,53 za sztukę. To dobra cena??
Edytowane przez Justana1984
Czas edycji: 2014-08-15 o 23:46
|
|
|