2014-08-16, 05:58
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 2
Cytat:
Napisane przez elunka88
Jestes pewna ze jagody to dobry pomysł? Nasza wspolokatorka w szpitalu była 10miesieczna dziewczynka która dziadkowie wzięli na.spacer do lasu i nakarmili jagodami. 4 dni leżała napuchnieta z wysypana buzia.
|
Jest w słoiczkach z jabłkami/bananami bodajże i od 4 miesiąca więc chyba można. Ja próbowałam w ten sposób osłodzić kaszkę ale Natalka i tak nie chciała.
Cytat:
Napisane przez side85
Wczoraj Piotruś normalnie oszalał. Zjadł dwa moje pełne cyce i żłopał bardzo długo, potem wypił 60ml z butelki bo on musi inaczej nie wie że trzeba iść spać więc dajemy mu niewielką ilość żeby się ucieszył Wypił jednym łykiem więc dorobiłam szybko następne 60ml, potem jeszcze dorobiłam 30ml na dobicie go czyli razem poza moimi cycami które doił aż mu się uszy trzęsły wypił 150ml! i obudził się o 23 i znowu wypił 90ml i obudził się o 4,5,6- tu już na cyce. Ja już nie wiem co jest że on w nocy ma taki apetyt
|
To się ciesz, że ma taki apetyt i że tak ładnie je.
U nas dalej koszmar. Jak dotąd Natalka zjadła 410ml mleka a i to okupione jej krzykiem a moim płaczem i bezsenną nocką, soczków specjalnie za dużo jej nie podawałam, żeby mlekiem nadrobiła (taaaa...) i 20ml kaszki podawanej na zasadzie łyżeczka kaszki - smoczek żeby wessała i przełknęła i tak dalej .
Ponadto wczoraj od 17.30 do 21.30 był jeden wielki płacz - podejrzewam, zresztą nie od dziś, ząbki, próbowałam już dawać jej gryzaczki (nie chce), masować pieluszką nasączoną zimną wodą/rumiankiem, dziś chcę kupić jej coś w aptece. Polecicie coś? Jak tak ma wyglądać ząbkowanie to ja odpadam, masakra a ile Niunia się namęczy .
Wczoraj się dowiedziałam, że jej tata w wieku 3m odrzucił całkowicie mleko, więc jak wyniki posiewu i pasożytów będą ok i jeśli to nie przez ząbkowanie to nie wiem może to to .
Wracam do swojej bidulki .
I'll be dreaming my dreams with you..
|
|
|