2014-08-16, 07:43
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Grono mamuś powiększamy, intensywnie się staramy - cz. IV
Cytat:
Napisane przez aneczka2238
Kurczę to już nie wiem  Oskar urodził się 60cm, więc w sumie to tylko (albo aż) 8cm, bo kombinezon na 68cm. Zrobiłam zdjęcie z pajacykiem 56cm, który pewnie będzie za mały na małego, co myślicie?
Wogóle przejrzałam wymiary z wczorajszego usg i jest już tydzień do przodu, czyli pewnie będzie duży
Ale Ci zazdroszczę... Jak zaczęłam spisywać co trzeba to aż się przeraziłam 
|
Ja bym chyba poczekala z zakupem,a nuż będzie pasował,zwłaszcza ze tak jak Annasar mówi,zimą to raczej długie spacery odpadają...
Dorotko,dziękuję,dzidzia wczoraj trochę odpuscila i obyło się nawet bez większych mdłości,oby dzisiaj też było w miarę spokojnie,bo zaraz lecę do kosmetyczki,a wieczorem jesteśmy zaproszeni na imprezkę "poprawiny wesela" do tych znajomych u których ostatnio na weselu byliśmy 
Annasar,Ty się wyrażaj poprawnie co potem dzidzia jakiś zaburzeń osobowości nie będzie miała!
Witam nowe staraczki i trzymam kciuki za szybkie dwie kreseczki na teście  
Koliberku,dobrze że z tą skarbowka się wyjaśniło i w sumie na nie jakimś ogromnym mandacie skończyło...Oby Cię już więcej nie zadręczali!
Nooo,teraz to faktycznie codziennie imprezka będzie,już widzę jak popołudniami będę miała masę postów do nadrabiania będę piccolo na Waszą cześć popijać 
Aneczko,to zmień mi proszę też termin na 2 kwietnia,bo tak mi gin w kartę ciąży wpisał
|
|
|