Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 2
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-08-16, 08:12   #537
kate1623
Zadomowienie

Dot.: Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 2

Cytat:
Napisane przez Kateczka100 Pokaż wiadomość
Przez pierwsze 3 dni dawałam kilka łyżeczek 3-6, codziennie zwiększałam, po 4-5 dniach podałam cały słoik, tj. 125 ml. Teraz podaję zblendowane przez mnie warzywa i nie wiem ile tego jest...Mrożę w takich małych pojemnikach z Ikei Nie są pełne po sam brzeg, zapełniam je w połowie i czasem dodaje do nich ugotowanego ziemniaka.
Mnie też wychodziły grudy przy blendowaniu marchewki (może mamy słabe blendery...), dodałam troszkę wody i wyszła gładka masa
Jak mi coś zostaje to wyrzucam, nie podaję następnego dnia.

Super, że już jesteś w domku z córą! Współczuję diety, ale chociaż Hani raźniej

Ja zaczęłam rozszerzać jak Piotruś skończył 6 miesięcy ;-) także nie jesteś sama.

Rozmrażam w kąpieli wodnej
Ludzie HUGO, MIA - masz rację koniec świata...

Prawda!? Jak ten czas leci.. Ja już nie pamiętam jak to było, jak Piotrka nie było..
Udanego urlopu z tym kawałem chłopa! Wypocznijcie.

Wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy! Fajnie, że mogliście wyjść.
Ja planuję uroczyste wyjście we wrześniu, z okazji urodzin TŻ, moja mama już się zapowiedziała, że przyjedzie do wnuka

od 6 miesiąca przy KP: marchewka, dynia, ziemniak, brokuł, burak, cukinia, pasternak i biszkopt dwa razy do memłania
Owoce będą od jutra - zaczynamy od jabłuszka.

i ja się dołączam do pytania

---------- Dopisano o 23:17 ---------- Poprzedni post napisano o 23:04 ----------

uff, udało mi się nadrobić
My dziś mieliśmy tę sesję z Magdą, jestem bardzo ciekawa efektów...
Limonko i ja bym chętnie obejrzała Wasze zdjęcia, wrzuć proszę jeszcze jakieś.. To jedno, które tutaj kiedyś zamieściłaś jest cudne, Emilka wyszła na nim uroczo

Jutro będziemy pierwszy raz podawać owoc Mam nadzieję, że będzie smakować tak jak warzywka

Warszawianki, co powiecie na wspólny spacer? Miałybyście ochotę na i ?

Dobrej nocy
Ja bardzo chętnie o ile spotkanie znowu będzie koło mnie ponieważ autem nie przyjadę a moja córka jak będzie zmęczona to zrobi mi cyrk bo przestała spać na dworzu

Maja

Czytam
kate1623 jest offline Zgłoś do moderatora