2014-08-16, 10:44
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wystarczająco Dobre Panie Domu
Cytat:
Napisane przez rise_against
Ja ostatnio byłam przekonana, że mam czerniaka i panika, ale pani dr obejrzała wszystkie pieprzyki na ciele i stwierdziła że wszystko gra
|
Z tym wmawianiem sobie, to trzeba uważać. Moja mama niedawno poszła do lekarza, zrobili jej wyniki i miała iść z nimi na kontrolę. Ale tak z ciekawości wpisała w google, co oni tam naskrobali. I wyczytała, że to rak. Dwa tygodnie nie spała. Tacie powiedziała dopiero po kilku dniach, a nam prawie po dwóch tygodniach. Po czym poszła do lekarza i okazało się, że wszystko w porządku. A już cała rodzina spanikowana .
Ja z kolei właśnie zastanawiam się, czy jestem w ciąży, czy po prostu się sama nakręcam. Po tym wczorajszym marnym samopoczuciu, jeszcze wieczorem było mi niedobrze. Pożyjemy jeszcze z tydzień, dwa - zobaczymy. Ale mi niewiele potrzeba, żeby samą siebie do czegoś przekonać. Kiedyś ktoś mi powiedział, że dzieci z którymi miałam kontakt mają jelitówkę. I co? Wieczorem już mi było niedobrze mimo, że ostatecznie wszystko było ok. Głupie, nie? Niestety łatwo potrafię sama siebie zbajerować. Ale cóż. Taka już chyba moja uroda .
---------- Dopisano o 10:44 ---------- Poprzedni post napisano o 10:42 ----------
Cytat:
Napisane przez rise_against
Edit: ALE LEJE! 
|
U nas niestety też. A po południu wybieram się na ślub. . . Marna pogoda dla Młodych
|
|
|