ale ja niczego od was nie oczekuje, tylko jakies informacji, bo moze ktos gdzies tam jechal jakis busem, autokarem,liniami,ktorych nie znam i moglby dac mi jakis namiar ,informacje.....
loty za 300 zl i mniej sa, a i owszem, tylko z bagazem jest problem w tanich liniach, znam troche Ryanaira i wiem, ze strasznie cwaniakuja, pamietam jak raz kilka lat temu 3 osoby zrezygnowaly z lotu ,bo sie okazalo, ze kazali im walizki wkladac do takiego metalowego stelaza TUZ przed wejsciem do samolotu, nie przy odprawie, walizeczki choc male ,to sie nie zmiescily, wiec cwaniaki kazali na bagaz i placic, a ze ludzie nie mieli pieniedzy, to zrezygnowali....nie chcialabym takich niespodzianek, nie ufam tym linia, dlatego pytam o porade, dawno z nimi nie latalam, wiec nie wiedzialam czy moze cos sie zmienilo.
Mam sporo bagazu, wiec nawet nad busem sie zastanawiam, jest tu sporo wizazanek, ktore mieszkaja w hiszpanii, wiec moze podrozowaly tak i maja namiary na jakiegos prywatnego przewoznika.
Niestety tanich lotow nie ma wiele, a z duzo iloscia bagazu to jest problematyczne, cudow nie oczekuje, ale moze jakiegos przeblysku geniuszu czy porady ,tyle
Bus jest na 700 zl, dla mnie wporzadku, byleby bez problemow mi moje walizy zabrali

w sumie Rayanairem by podobnie wyszlo, ale kilogramy sie nie zgadzaja.....
a potem jeszcze w PL musze do mojego miasta dojechac
moze ktos bedzie mial przeblysk geniuszu

---------- Dopisano o 21:59 ---------- Poprzedni post napisano o 21:53 ----------
Rynairem mozna zabrac 2 walizki po 20 kg czy tylko 1