Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Po przygodach z kuratorem, mamy Roczki pod dozorem -mamy V-VI 2013
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-08-16, 11:42   #1842
sharpnowaja
Zakorzenienie

Dot.: Po przygodach z kuratorem, mamy Roczki pod dozorem -mamy V-VI 2013

hej
daaaaaawno mnie tu nie było. Dokładnie 3 m-ce. Ale jestem
Zaraz poczytam co u Was.
Moja Karola chodzi, ma 7 zębów i już sporo mówi. Oczywiście ulubionym słowem jest "pupa"
Denerwuje mnie rodzinka TŻta, czemu wszyscy uważają że moje dziecko jest głodne? Na pewno jest głodna, to nic że 5 min temu jadła, albo ma jeść za 5 min i tak trzeba ją napchać. Już nie wiem jak mam tłumaczyć że nie jemy między posiłkami. Babcia dała chleba i Karola je, nosz kurde ona chleb zje o każdej porze dnia i nocy. Wczoraj przyszywana babcia dała Karoli krakersa, oczywiście się nie przyznała. Tylko ciekawe że Karola wiedziała gdzie są i nie chciała nic innego. CZasami już nie mam sił gadać i gadać. I w ogóle ciągle gadanie, za 5 lat to już Ci nic nie poda, powie pocałuj się w dupę matka. Za 5 lat to Ci powie sama sobie idź. Za 5 lat to będzie na wszystkich zemścić
Ostatnio byliśmy u dziadków TŻta, babcia się przeraziła bo Karola jadła tam sam chleb i popijała wodę. Jak to dziecko piję wodę a nie soki? jak to nie może placuszka? i zabrała moje dziecię i napchała jogurtem biszkoptowym, to nic że ma uczulenie, to nic że je tylko naturalne.
Czy tylko ja tak mam?

---------- Dopisano o 11:42 ---------- Poprzedni post napisano o 11:37 ----------

Cytat:
Napisane przez vil84 Pokaż wiadomość
jest już wątek mam kwietniowych 2015 .... jak ten czas mija ....

vil brawa dla Przemusia, mądry chłopak z niego i gratuluję pracy, ja dalej szukam i nic.