Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Rozładunek czas już zacząć, by się cieszyć dzidzią naszą!!! Wrześniówki 2014 cz. 7
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-08-16, 11:44   #1152
Metamfetaminax
Zakorzenienie

Dot.: Rozładunek czas już zacząć, by się cieszyć dzidzią naszą!!! Wrześniówki 2014 cz

Cytat:
Napisane przez nmartyna Pokaż wiadomość
A to koło mnie jest Twoja paczka teraz

Dziewczyny zamawiałyście może już jakieś witaminki czy syropki dla Waszych Maluchów???
Bo robię zamówienie z Gemini i nie wiem, co tam jeszcze mogę dokoptować
Znając mnie, to zamówię, a za chwilę mi się coś przypomni i blada będzie...
Ja jeszcze leków nie kupowałam żadnych nie znam się na tych witaminach i zapytam w szpitalu jakie brać,co i w ogóle,bo jestem zielona w tym. Tak samo żadnych przeciwgorączkowych,przec iwkolkowych nie kupuję na własną rękę,w razie choroby lekarz mi doradzi co mam podać i wtedy dopiero kupię

Cytat:
Napisane przez evelina33 Pokaż wiadomość
No Meta jeszcze trochę ię damy radę mnie też bola plecy jak fixing dzisiaj a byłam tylko w spożywczym i wymienić ta klamkę, ale coś się okazało? Nie mają na stanie bedzie dopiero w piątek co za paranoja...
Szwagier przywiózł karuzelke zamontowaliśmy ię efekt przedstawiam poniżej

Sent from my GT-I9000 using Wizaz Forum mobile app
No musimy dać radę

Boże dzisiaj to myślałam,że szału dostanę. Tż wypił piwo z moją siostrą i szwagrem jak byli u nas i oni ledwo wyszli to go ząb boli. No nie dziwne,leczy tego zęba i jeszcze po zimnym piwie to wiadomo,że ból się uaktywni i dosłownie wył mi do 3 rano a na 6 do pracy szedł... Pierwszy raz widziałam żeby on tak ryczał z bólu i chyba nawpychał w siebie 5 ketonali,paracetamol,wodą płukał,palił i nic. W końcu wkurzył się i pojechał na Orlen po spirytus i na pół godziny póki wacik do końca nie wyschnie pomogło i dzisiaj polazł z tym spirytusem do pracy. Już miał jechać na pogotowie stomatologiczne ale mówię mu wstrzymaj się,to jednak 400 zł będzie kosztować jak nie lepiej...
I już mam dosyć,jak on wróci dzisiaj z pracy i nie pójdzie spać tylko będzie mi jęczał to włosy sobie powyrywam... Dziwię się,że zasnęłam w ogóle..

Ale za to jestem dumna,bo w ciąży mnie jęczę z bólu pleców/brzucha niż on

Gdyby na wielkim świecie zabrakło uśmiechu dziecka, byłoby ciemno i mroczno, ciemniej i mroczniej niż podczas nocy bezgwiezdnej i bezksiężycowej - mimo wszystkich słońc, gwiazd i sztucznych reflektorów. Ten jeden mały uśmiech rozwidnia życie...
Metamfetaminax jest offline Zgłoś do moderatora