2014-08-16, 11:38
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Panny Młode 2015 cz. 25 :)
Cytat:
Napisane przez sQuaara
EJ!!!! Łajzy!!!
wczoraj sie chwalilam 400DDS i ani jedna sie ze mna nie cieszyla 
wiec dzis prosze choć jednego tanczacego brokułka na wieść ze mam zmiane kodu i 3 z przodu!!!! 
|
U mnie też 3, ale nie wiem od kiedy 
Cytat:
Napisane przez dotuniek
U moich dwa wśród znajomych odwołane: raz panna młoda rozmyśliła się na 3 miesiące przed uroczystością, bo tak. Za drugim Pan Młody 2 tyg przed ślubem powiedział, że on to w sumie nie jest gotowy się ustatkować, ożenić, i on się na to nie pisze, zresztą jakby nie wiedziała to od kilku miesięcy ma inną.
|
No urwałabym jaja takiemu dziadowi a laska niepoważna
Cytat:
Napisane przez dotuniek
za co ja się zabieram, jak tu pół roku zostało  a my nie mamy żadnej umowy podpisanej
no coś w tym jest... ale powiem Wam, że ja ciągle słyszę takie historie. Parę lat temu, kilka tyg przed ślubem pan młody oznajmił, PMce że inna jest z nim w 3 miesiącu ciąży, ale żeby wiedziała że on chce się z nią ożenić, a dziecko będzie wychowywał tak przy okazji.
|
tu, też, ruską mafię bym wynajęła Jak mój by coś takiego mi oznajmił to bez kitu bym go chyba zabiła, mimo że z natury agresywna nie jestem
Cytat:
Napisane przez kreciorek85
Heh a ja tak z innej beczki..Mój chomik panda o imieniu Dżery ded..Tak jakoś przykrawo..Człowiek się przyzwyczaił przez te lata 
W sumie to taka ostatnia rzecz, która w jakimś tam stopniu mnie łączyła z moim byłym(dostałam go w prezencie na 2dni przed rozstaniem  )
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
Przykro z powodu chomiczka
|
|
|