Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - powiększona macica
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-07-13, 16:08   #10
loll
Raczkowanie

Dot.: powiększona macica

Cytat:
Napisane przez poissonivy Pokaż wiadomość
Ja oczywiście tak tego bym nie skończyła. Zażądałabym dokumentacji lekarskiej i na pewno poszłabym do sądu, bo lekarze ciągle w naszym kraju nie czują się odpowiedzialni za swoje decyzje, tylko potem są wielce zdziwieni.

Ja się nie dziwię, że masz uraz, po takich przeżyciach, ja też bałabym się pójść do jakiegokolwiek lekarza. No ale prawda jest taka, że lekarza i tak musisz znaleźć.

No ja przepraszam krwawiłaś, tak? Wcześniej powiedziano Ci, że jest groźba poronienia, tak? No to nie są wystarczające podstawy, aby przepisać leki na podtrzymanie?
Jakiś obłęd.
Wiesz co, teraz niech pójdzie wyszukiwarka w ruch i szukaj jak najszybciej dobrego ginekologa. A leki na podtrzymanie zaszkodzić na pewno nie zaszkodzą, a mogą pomóc w utrzymaniu ciąży.
Chyba się nie zrozumialyśmy miałam plamienia DO 9 tc teraz jestem w 12 tc
i ciąża rozwija się jak najbardziej prawidłowo. Uważam tak samo, że w tamtym czasie powinnam dostać jakieś leki ale ich nie dostałam poczułam się jak spisana na straty. Mimo, że nie dostałam leków i nadal plamiłam to zarodek się rozwijał co może świadczyć o tym, że w moim przypadku nie było to zagrażajace krwawienie bo przecież nie każde takim jest.
Owszem ginekolog powiedziała mi o ewentualnym poronieniu ale teraz wiem, że ona nie miała pojęcia skąd u mnie te plamienia..dlatego stawiała coraz to nowe diagnozy..
Byłam u innego ginekologa bo przeciez nie moge się opierać na opinii jednej osoby i na dzień dzisiejszy nie ma żadnych podstaw do niepokoju ani brania leków bo to nie jest ciąża zagrożona.
Ja się tylko martwie jak każda przyszła mama skąd były te plamienia i dlaczego mam powiększoną macice bo od lekarza się tego nie dowiedziałam oprócz przypuszczeń. Zadałam pytanie na forum bo być może któraś z dziewczyn miała podobnie i się czegoś dowiem..
loll jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując