Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Rozładunek czas już zacząć, by się cieszyć dzidzią naszą!!! Wrześniówki 2014 cz. 7
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-08-16, 13:47   #1177
Misstic
Wtajemniczenie

Dot.: Rozładunek czas już zacząć, by się cieszyć dzidzią naszą!!! Wrześniówki 2014 cz

Cytat:
Napisane przez Asia19x Pokaż wiadomość
Dziki dziku
(żartuję) masz prawo powiedzieć, że sobie nie życzysz odwiedzin w szpitalu i tyle. Po prostu będziesz zmęczona, obolała i jedyne o czym będziesz marzyła to pielgrzymka w tę i w tamtą No wiadomo, dziadkowie, rodzeństwo, bo jednak się wszyscy cieszą i tak czekają, ale jeżeli kogoś nie chcesz, poproś Tż aby wytłumaczył osobie z rodziny, że z odwiedzinami należy poczekać.

Tak samo w domu, ja sobie nie wyobrażam, żeby mi w domu po dwóch dnaich się schodzili jak ja ledwo zywa będę jeszcze, wiadomo rodzice jedni i drudzy i rodzeństwo, cioteczki, babeczki no way - przynajmniej dwa tygodnie, a koleżanki to tak samo, nie ma wcześniej

---------- Dopisano o 13:36 ---------- Poprzedni post napisano o 13:35 ----------

Nie mam
A jakoś bez lekarza to się boję bo nawet w szpitalu mi mówili, że tak trzeba uważać z tymi czopkami
Ja już powiedziałam rodzince, że jeżeli chodzi o odwiedziny w szpitalu to tylko mama, ew moja koleżanka u której ja też zawsze byłam. Nie wiem jak się będę czuła, może będę świeża jak skowronek a może będę obolała i zdechła. Nie mam zamiaru zabawiać gości. Poza tym uważam, że te pierwsze chwile po porodzie są takie intymne i nie powtarzalne, chce je spędzić z mężem i nowo narodzonym dzieciątkiem. Chcę sobie popłakać ze szczęścia i w miare możliwości jeszcze odpocząć. A nie zleci się stado osób i będą za przeproszeniem truć. Ja wiem, że kazdy chce zobaczyć dzidziusia, ale na to przyjdzie czas.

Położna nam nawet mówiła na ostatnich zajęciach, że jak wrócimy do domu to żebysmy dali sobie przynajmniej 2 tygodnie na takie ogarnięcie wszystkiego i przyzwyczajenie do nowej sytuacji a nie odrazu że rodzina się zlatuje.
W każdym razie tak zamierzam postąpić.
Niby przyjeli to do wiadomości i nie mają nic przeciwko, zobaczymy jak wjdzie w praniu.

Cytat:
Napisane przez elffirka Pokaż wiadomość
Misstic wywołałaś sól w Netto... 4kg za 14.99... I inne produkty finish od poniedziałku będą w promocji...
Ooo no to super Zobaczysz, że na długo ci tej soli starczy
A tabletki też polecam te wszystko w jednym nie classici. Chociaż mówie, co zmywarka to inaczej. Mi np. finish power ball z tą kulką w środku bardzo rysował naczynia i musiałam z nich zrezygnować.

Kocham Cię Mężu
http://s3.suwaczek.com/20130713580113.png

Nasza Roksanka jest już na świecie
15.09.14r.
Kochamy cię nad życie

Edytowane przez Misstic
Czas edycji: 2014-08-16 o 13:49
Misstic jest offline Zgłoś do moderatora