Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jaki wózek- temat zbiorczy.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-08-16, 12:51   #4247
adzienka
Zakorzenienie

Dot.: Jaki wózek- temat zbiorczy.

Cytat:
Napisane przez kasienka2723 Pokaż wiadomość
Ja zdecydowalam sie na camerelo q sport jak dla mne duzo lepiej sie prowadzi niz coletto jest zwrotniejszy i lzejszy
Coletto z wygladu jest ok ale nawet doradca w sklepie mowil ze im wiecej bajerow posiada wozek (w tym przypadku obracanie) tym szybciej trafiaja do naprawy poza tym prowadzac go malam wrazene ze zaraz oderwie sie od tego lacznikab(caly sie telepal przy prowazeniu)
Zastanawialam sie ez nad wozkami firmy maked ale najlepiej prowadzil sie i wygladal camarelo wiec juz zamowilam
Jest masywny i zabufiwany ale wlasnie takiego szukalam
Chyba zależy też na jaką partię się trafi. Znajomi mają prawie rok czasu i nigdy nie narzekali na ten temat . Niestety nie miałam możliwości prowadzenia tego wózka więc nie wypowiem się na ten temat
A camarelo jest ciężki?

---------- Dopisano o 13:51 ---------- Poprzedni post napisano o 13:50 ----------

Cytat:
Napisane przez madzia* Pokaż wiadomość
Adzienka jesli chodzi o jane muum to fakt kola przednie sa małe ale bardzo zwrotne.. niestety nie napisze jak sie sprawdza w trudnym terenie bo sama bede uzytkowac go w miescie takze nie bylo dla.mnie to wyznacznikiem funkcjonalnosci wozka:-(

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Dziękuję za odpowiedź w takim razie już wiem,że ,mogę go wykreślić ze swojej listy
adzienka jest offline Zgłoś do moderatora