Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Dni paszteta przeganiamy i za ćwiczenia się zabieramy! cz. XVII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-08-16, 13:56   #2139
majka5908
Zakorzenienie

Dot.: Dni paszteta przeganiamy i za ćwiczenia się zabieramy! cz. XVII

Cytat:
Napisane przez StupidAlice Pokaż wiadomość
Melduje bieg 2x5 km

jeu czy on sam otwiera drzwi?

Cytat:
Napisane przez Rosaliie Pokaż wiadomość
Witajcie Piękne Chciałabym do Was dołączyć.
Szukam grupy wsparcia, bo sama nie umiem sobie poradzić. Potrzebuję nadzoru i miejsca, gdzie mogłabym z kimś porozmawiać i pochwalić się, że zaliczyłam dzień diety na 5!
Przeczytałam regulamin, a więc opowiem odrobinę o sobie.
Mam 18 lat, aktualnie idę do klasy maturalnej.
Dziś rano waga pokazała 67,3kg/170cm wzrostu. Jeszcze tydzień temu ważyłam 65kg, ale przez ostatni tydzień miałam takie niezdrowe kompulsy... Szkoda gadać? Znacie te myśli przechodzące przez głowę "No zjedz, dziś zjesz, zaczniesz od jutra, a dzisiaj się najedz, przecież to takie wspaniałe..." i tak przed tydzień. Nazbierało mi się wody, ot stąd taka waga.
Moim celem jest 55kg. Chciałabym go osiągnąć do końca listopada.
Mam problemy z cerą, ograniczam nabiał zwierzęcy, bo właśnie przez nabiał mam trądzik, wzdęcia i boli mnie żołądek. Jem 5 razy dziennie.
Mój dzień wygląda tak:
Rano 0,4l ciepłej wody z połówką cytryny i odrobiną syropu klonowego.
I - szejk z 100ml mleka sojowego, trochę wody, ok. 3 bananów i innych owoców+zmielone siemię lniane+jagody goi+pare daktyli, szpinak, sałata.
II - parę owoców, np. 2 grejpfruty; 2 mango; awokado z bananem i łyżeczką kakao
III - orzechy, owoce, kanapki (zależy na co mam ochotę)
IV - duży obiad, naprawdę duży - ryż z warzywami, ziemniaki pieczone w piekarniku, zapiekanka z warzyw i makaronu, czy soczewicy, spaghetti, kasze
V - zazwyczaj odgrzewam sobie resztkę niedojedzonego obiadu i dodaję do tego warzywa
czyli.. ok. 1500-2000kcal, czasem więcej.

Czy ćwiczę?Hmm... ostatnio miałam lenia, a staram się codziennie pokręcić hula hoop, zrobić zestaw 8 minut albo MelB. Dzisiaj mam zamiar napisać nowy plan treningowy. .

O sobie Uwielbiam śpiewać, robić zdjęcia, aktywizować ludzi, pracować wolontariacko, pomagać innym. Od 1,5 roku posiadam TŻ.

Ważne: w gimnazjum(14lat) postanowiłam się odchudzić. Z 69kg w 3,5 miesiąca schudłam do 57kg (dieta 1000kcal - byłam niewyedukowana, myślałam, że tylko jest zdrowo). Nabawiłam się wtedy kompulsów i miałam obsesje na punkcie jedzenia. Waga trzymała się przez rok. Odkąd poszłam do liceum, przytyłam ponad 10kg. Od 1,5 lat próbuję schudnąć, jednak, chudnę 5kg i znów zaczynam się objadać. Mam już tego dość. Potrzebuję Was, bo wspólnie na pewno uda nam się wiele osiągnąć.

P.S. Jestem uzależniona od słodyczy.
Hej
Powodzenia

Cytat:
Napisane przez lady catherine Pokaż wiadomość
Nie przesadzacie? 2dni a tu ponad 20 str, i że niby mam to jakimś cudem nadrobić

melduję dzisiejszą wagę 78,9kg -2,5kg w tydzień, ale wydaje mi się, że to tylko taki początek a później będzie powolutku schodzić

Super

Anns pokaż butki
majka5908 jest offline Zgłoś do moderatora