2014-08-16, 15:07
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze śluby za 2lata będą z Nas najszczęśliwsze PMki świata! PM 2016 część XV
Cytat:
Napisane przez Lilly Greace
Ja jestem ogólnie zadowolona ze swojego wyglądu  Rzecz jasna znam osobiście (a w mediach to już w ogóle) maaasę dziewczyn, które wyglądają o niebo lepiej niż ja ale nauczyłam się tym nie zadręczać. Nie mam na to wpływu i tyle, jest mi dobrze ze sobą, toż operacji plastycznej se nie zrobię. Nie jestem pięknością ale jestem w miarę ładna - nie jest to uroda, która sama się broni na zasadzie wyglądam pięknie rano potargana bez makijażu itp ale jak się odpicuję to czasem nawet ktoś się obejrzy. Także żadna rewelacja ale mogę być  Jedyne co mogłabym zrobić to schudnąć bo przedobrzyłam z kilogramami i tyle. 
|
Ja też nie narzekam na swój wygląd, także znam ładniejsze dziewczyny od mnie ale też nie uważam się za paszczura chyba tak ze mną źle nie jest :P Waże 51 kg, ale mam 160 :P I jedynie co bym zmieniła to brzuch, żeby mieć płaski :P no i może 2 kg mniej lepiej się wtedy czuje, w tam tym roku jak ważyłam 3 kg więcej niby nie dużo ale przez to że jestem niska wszyscy mi mówili że przytyłam choć niby wyglądałam dobrze.. Ja się osobiście dobrze nie czułam z bardziej okrągłą twarzą ...
|
|