2014-08-16, 15:15
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozładunek czas już zacząć, by się cieszyć dzidzią naszą!!! Wrześniówki 2014 cz
bryyyy
my dzis pół dnia u tesci-mały chciał poszalec z babcia 
mam mega lenia i nic mi sie nei chce
Cytat:
Napisane przez evelina33
No Meta jeszcze trochę ię damy radę  mnie też bola plecy jak fixing dzisiaj  a byłam tylko w spożywczym i wymienić ta klamkę, ale coś się okazało? Nie mają na stanie bedzie dopiero w piątek  co za paranoja...
Szwagier przywiózł karuzelke  zamontowaliśmy ię efekt przedstawiam poniżej
Sent from my GT-I9000 using Wizaz Forum mobile app
|
bardzo jest fajna ta karuzelka, melodyjki tez ma super i bicie serduszka , u nas sie swietnie sprawdzia, jedyni ejak czesto chodzi to zaopatrz sie w baterie 
co do odwiedzin to ja inna jestem mi nei przeszkadzały odwiedziny, w domu super-tylko czekałam az ktoś wpadnei zobaczyc malutka 
w szpitalu leżałam 2 tyg to cieszyłam sie z każdej wizyty jak mam być szczera
a etraz to jedyne na czym mi zalezy zeby Marcel mógł zobaczyc braciszka jak najszybciej, jak wyjde po tych 2 dniach to luz ,a le jakbym miała dłuzej lezec na bank załatwie mu odwiedziny -chyba
---------- Dopisano o 15:15 ---------- Poprzedni post napisano o 15:13 ----------
Cytat:
Napisane przez Mandragorrka
Prasujesz mężowi koszule?
Kurcze jestem wyroda zonka i nie prasuje. Prasuje sobie sam 
A jak na wyjściową koszule i chce mięc ekstra odprasowana to w pralni pranie i prasowanie kosztuje 5.5
Dziewczyny pamiętajcie że rodzina również czeka na malenstwo i chciałaby je zobaczyć wieć tak całkiem nie nalezy ich izolować.
Osobiście nie miałam nic przeciwko odwiedzinom - w szpitalu byli tyko najbliżsi, pozostali w domu. Jednak jak w trakcie wizyty bylam zmeczona to nie miałam oporów aby przeprosić gosci i isc do sypialni a gosci zabawial maz
Na sr polecali nam czaopki glicerynowe. Po porodzie mogą się przydać.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
my to chyba z jednego sortu jesteśmy
|
|
|