Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Rozładunek czas już zacząć, by się cieszyć dzidzią naszą!!! Wrześniówki 2014 cz. 7
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-08-16, 15:34   #1190
Aliszcze
Zakorzenienie

Dot.: Rozładunek czas już zacząć, by się cieszyć dzidzią naszą!!! Wrześniówki 2014 cz

Cytat:
Napisane przez aa2 Pokaż wiadomość
no wasnei z tego co pamietam jest zakaz dzieci, z jednej strony rozumiem i ok, a z drugiej teraz jak mam małego -to jakbym musiała tam posiedziec dłuzej to chyba bym chciała zeby wpadł, pisze chyba bo w sumei pewnnie w praniu wyjdzie czy bede na to chętna
ja się właśnie zastanawiam, czy na mój oddział moja prawie 4-latka mogłaby przyjść. Jeśli po dwóch dobach wyjdę to spoko, ale po pierwszym porodzie 5 dni byłam w szpitalu i jakbym teraz miała być znów dłużej to chciałabym zobaczyc starszą córę.

ja się kiepsko czułam, wiec odwiedziny w domu kogoś innego niż moich rodziców byłyby dla mnie po prostu ciężarem. Ale jak minął miesiąc, ja się lepiej czułam to już ok tylko że to był wtedy styczeń-luty wiec trochę obawiałam się różnych zarazków. Teraz jak urodzę we wrześniu to jednak lepsze warunki atmosferyczne mogą być

Joasia przyszła na świat 19.12.2010- jest naszym cudem

http://www.suwaczki.com/tickers/km5skrhmyifedqdn.png

nadzieja umiera ostatnia.....
Aliszcze jest offline Zgłoś do moderatora