Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Największe faux pas popełniane przez Młodych part II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-08-16, 16:26   #1563
almondfairy
seriously? no.

Dot.: Największe faux pas popełniane przez Młodych part II

Cytat:
Napisane przez Deborah100 Pokaż wiadomość
A później co- ktoś by zarezerwował dany tytuł i wykreślać? Trochę bez sensu.
Jest taka strona (listaosobista.pl bodajże), na której można zrobić listę książek i kiedy ktoś jakąś zarezerwuje, dana pozycja automatycznie zostaje usunięta z listy.
No ale rzeczywiście, jest rozwiązanie raczej dla młodszych gości... choć i ci mogą mieć problemy. kolega zrobił taką listę i ludzie zamiast zarezerwować, przejrzeli, wybrali jaką książkę, no i niestety mimo listy pozycje się powtarzały :/
Cytat:
Napisane przez olilina Pokaż wiadomość
Ainhoa to jest dobre pytanie.
Dla mnie to niezrozumiałe.
Jeśli chcę coś podarować dla schroniska czy na inne cele charytatywne przeznaczam na to część pieniędzy, które otrzymam w prezencie a nie obarczam gości dodatkowymi zakupami i nie mówię / piszę im na co mają przeznaczać swoje pieniądze.
A ja z kolei nie rozumiem takiego podejścia. Przecież PM przeznaczają SWOJE prezenty. Mogli życzyć sobie różne rzeczy, ale skoro postanowili poprosić o karmy czy koce dla zwierząt to super. Lepiej chyba tak niż nic nie dać. O jakich dodatkowych prezentach mówimy? Nie przeszkadza Ci kiedy proszą o wino czy książkę i na to każą Ci przeznaczyć twoje pieniądze? To jaki problem przy karmie dla psa?

książki
ubrania

Edytowane przez almondfairy
Czas edycji: 2014-08-16 o 16:27
almondfairy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując