|
Dot.: Największe faux pas popełniane przez Młodych part II
Cytat:
Napisane przez Deborah100
A później co- ktoś by zarezerwował dany tytuł i wykreślać? Trochę bez sensu.
|
Jest taka strona (listaosobista.pl bodajże), na której można zrobić listę książek i kiedy ktoś jakąś zarezerwuje, dana pozycja automatycznie zostaje usunięta z listy.
No ale rzeczywiście, jest rozwiązanie raczej dla młodszych gości... choć i ci mogą mieć problemy. kolega zrobił taką listę i ludzie zamiast zarezerwować, przejrzeli, wybrali jaką książkę, no i niestety mimo listy pozycje się powtarzały :/
Cytat:
Napisane przez olilina
Ainhoa to jest dobre pytanie.
Dla mnie to niezrozumiałe.
Jeśli chcę coś podarować dla schroniska czy na inne cele charytatywne przeznaczam na to część pieniędzy, które otrzymam w prezencie a nie obarczam gości dodatkowymi zakupami i nie mówię / piszę im na co mają przeznaczać swoje pieniądze.
|
A ja z kolei nie rozumiem takiego podejścia. Przecież PM przeznaczają SWOJE prezenty. Mogli życzyć sobie różne rzeczy, ale skoro postanowili poprosić o karmy czy koce dla zwierząt to super. Lepiej chyba tak niż nic nie dać. O jakich dodatkowych prezentach mówimy? Nie przeszkadza Ci kiedy proszą o wino czy książkę i na to każą Ci przeznaczyć twoje pieniądze? To jaki problem przy karmie dla psa?
Edytowane przez almondfairy
Czas edycji: 2014-08-16 o 16:27
|