2014-08-16, 15:38
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 2
Cytat:
Napisane przez virginia
dzięki  . mi tez to chodziło po głowie ale nie wiem czy dzis wgl cos takiego sie przepisuje  .
tygrysku i limonko dzieki za odp.
Bylam z Natalka w aptece, Biedrze i Rossmanie. kupilam camille i dentinox (te 2 ponoc najlepsze), kaszke sinlac, mleko i jakies deserki - musy owocowe. w ross widzialam jakies deserki - serki/jogurty po 5m. wiecie cos o nich? moze z nimi sprobowac?
wczoraj i dzis prawie non stop rycze  . wbilam sobie do glowy, ze jestem zla matka, skoro nawet swojego dziecka nie umiem nakarmic....
|
Cześć dziewczyny 
Zaczęłam Wam rano odpisywać i mi internet padł.
margo, ag współczuję nocek. u mnie dziś już lepiej było
Tynka podobno na początku może być niestrawione bo układ pokarmowy dopiero się uczy trawić inne rzeczy niż mleko
virginia przykro mi że dochodzi ci kolejna stresująca "rzecz". nie myśl sobie, że jesteś złą matką! to nie jest Twoja wina, że Natalka nie przepada za mlekiem. Jak wprowadzisz stałe posiłki to zobaczysz jak będzie wcinać a próbowałaś może karmić "na godzinę"? czyli np. dajesz mleko o 8. zjada tyle ile chce i robisz przerwę 2,5-3h i znowu dajesz mleko i zjada tyle ile chce. może jak zgłodnieje to zje więcej? tak wywnioskowałam z twoich opisów (nie wiem czy dobrze?), że dajesz jej jedną butelkę np. przez 2h co chwilę po trochu aż zje wszystko. może spróbuj 1 dzień z tymi przerwami i najwyżej wrócisz do swojego sposobu
my próbowaliśmy dziś z marchewką. Kuba wszystko wypluł
K+H+Z
|
|
|