Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Rozładunek czas już zacząć, by się cieszyć dzidzią naszą!!! Wrześniówki 2014 cz. 7
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-08-16, 16:54   #1199
carolciuska
Zadomowienie

Dot.: Rozładunek czas już zacząć, by się cieszyć dzidzią naszą!!! Wrześniówki 2014 cz

Ja Was chyba udusze
Pojechaalam dzis szukac herbaty z lisci malin i ksiazki W Paryzu dzieci nie grymasza. Ksiazki akurat w Emipku nie bylo, herbaty malinowe od zawalenia, a z lisci malin brak. No, ale jak juz bylam w galerii to co mam sobie nie pochodzic. No i kupilam 3 reczniczek z kapturkiem Antosi w tk maxx, tam tez upatrzylam sobie kurtke, ktora MUSZE miec! Ale kosztuje troche.... Do tego kupilam szczotke Tangle Teezer(nigdy nie uzywalam, a wszedzie pisza, ze rewelacja), no i przy okazji lazenia w bluzie po sklepach bylam cala mokra i musialam sobie kupic tiszert....
Jestem zakupoholiczka. Oczywiscie zahaczylam o Piotra i Pawla i tam tez z reklamowka wyszlam. O ja bankrutka.

Co do odwiedzin w szpitalu to ja jak Meta, tez srednio chce wycieczki na "ogladanie" malutkiej. Sama nie wiem jak sie bede czula... Sama tez jeszcze nie bede miala takiej "wprawy" w zajmowanie sie maluchem. Na pewno moja tesciowa bedzie, przylatuje specjalnie na ta "okazje" z Kanady. No i moi rodzice. Tego nie unikne, ale znajomi, a nawet moje 2 przyjaciolki mogliby sie wstrzymac. Zobaczymy...
carolciuska jest offline Zgłoś do moderatora