2014-08-16, 17:41
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Czerwcowe Panny Młode 2015 :)
Cytat:
Napisane przez Na biurku Oli
Ja póki co tez mam tylko salę, dja i fryzjera. Szukam foto i video ;-) a w tamtych okolicach mam tez chrzestna, ale zawsze nie wiem czy w Radlinie czy w Rydultowach
|
Mogę podrzucić kilka nazwisk fotografów Z kamerzystami nie pomogę, bo my nie chcemy 
W jakim lokalu się bawicie ?
A Dj to Kargol ?
Cytat:
Napisane przez olusia92
Ja mam z domu 10 minut do tego salonu  no ja jakoś w marcu-kwietniu byłam się wpisać w kalendarz to akurat na 20.06 byłam pierwsza ale na sporo innych dat były już pary w jakieś godziny wpisane. A Pan Młody skąd? Na rynku ponoć są fajne i normalne nauki przedślubne i spoko babka od poradni rodzinnej.
Ja z zawodu jestem fryzjerka ale nie pracuje, dlatego mam gorzej bo za dużo wymyślam. Najlepiej sama bym sobie zrobiła fryzure, ale niechce się stresować jeszcze tym w dniu ślubu:-D
|
Pan Młody właśnie spod Wodzisławia, choć pochodzi z okolic Raciborza 
Cytat:
Napisane przez AnnaKliwijska
A na najprawdopodobniej będę się czesać sama - w takim stylu, który mi się podoba fryzjerzy nie czeszą (przynajmniej tak wynika z mojego doświadczenia i Panny Młode, którym podoba się☠moja praca, tak piszą), a i oszczędność jakaś. Choć masz rację, że będzie to lekki stresik, bo co jak nie wyjdzie. Ale też wychodze z założenia, że u fryzjerki też może nie wyjść, a na tyle znam moje włosy, że wiem, że w ostateczności zrobie sobie po prostu luźne loki i przeplotę jakimś warkoczem i też będzie ładnie.
|
Nie umiem sama się ani poczesać ani pomalować 
Byłam dziś na ślubie koleżanki, miała piękną oprawę muzyczną
Forever I’m yours, forever I do.
4.06.2015 A&B 
14.05.2017 Bruno
|
|
|