Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zanim zdmuchnę pierwszą świeczkę, będę chodził już troszeczkę! Mamy IX-X 2013 cz.XIII
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-08-16, 16:49   #1936
doughnut_agg
Zadomowienie

Dot.: Zanim zdmuchnę pierwszą świeczkę, będę chodził już troszeczkę! Mamy IX-X 2013 c

Cytat:
Napisane przez bajka1807 Pokaż wiadomość
niestety taki etap, pamietam ze Blanka dosc dlugo nie chciala spinek i gumek, chyba do 2 roku zycia byl z tym problem. ale tylko raz ja opitolilam na krotko i zalowalam

ja to kestem dobra. chcialam zrpbic Blance placuszki z jablkiem. no i robie ciasto i widze ze cos mi nie pasi, bo jakies farfocle ciemne i geste sie zrobilo i wali sucharem i sie okazalo ze zamiast maki sypnelam kaszke ryzowa Amelki pelnoziarnista o smaku gruszkowo sucharkowym

co do parowek, w necie krazy filmik, widzialyscie? https://www.facebook.com/photo.php?v=4378350632430

smacznego

nam dlugo wylazi druga gorna jedynka, pierwsza wyszla jakos kolo 20 lipca a druga dopiero mysle na dniach sie przebije. ale dolne jedynki to byl tydzien roznicy chyba.
dziekujemy

Cytat:
Napisane przez MsLullaby Pokaż wiadomość
robie sobie kolejny tatuaz
jaki ?

co do parowek to moje dziecko je parowki z szynki, ktore zawieraja 93 %miesa. nie zajada sie nimi codziennie, wszystko podajemy jej z umiarem, a wiekszosc i tak przesadza...

Edytowane przez doughnut_agg
Czas edycji: 2014-08-16 o 17:19
doughnut_agg jest offline Zgłoś do moderatora