|
Dot.: O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XII
Basiu tort superasny i sto lat dla naszej Vanessy niech zdrowo rosnie mamusi
Coffee a probowalas moze poszperac w necie bo np sa takie specjalne jakies nawet nie wiem jak to sie nazywa powiedzmy urzadzenie ktore tak wyjmuje brodawke na zasadzie popmowania to chyba dziala ale na pewno jest takie cos i musisz sama sobie te brodawki wyciagac na necie na pewno jest jak to robic, trzymam kciuki dasz rade na pewno!
Aga nasza tez z siadaniem walczy nie ze staniem no co ty siada jak pijak po prostu wiec ja odkladam na plecy a ona wrzeszczy jak szalona a dr nam pow zeby nie sadzac poki sztywna nie bedzie wiec walcze z nia.
Arletko nic mi nie mow o hormonach ja chodze nabuzowana jak nigdy a w ogole to dostalam pierwsza @ i powiem wam ze tak nic nie czuje nic nie boli a leci tak ze chodze w wkladkach a wlasciwie to 4dzien dzis i juz w sumie nic nie leci:/ dziwne to bardzo.
Lilka u mnie tez dzis brzydko nawet na spacer mi sie wyjsc nie chcialo.
Dziewczyny sama nie wiem co mam robic spakowalam sie do polowy tzn rzeczy malej a on mowi ze nas nie zawiezie no i musialabym dzwonic po wujka a nie chce mu tlumaczyc dlaczego jade do mamy i opowiadac o naszych problemach:/ tz lazi i gada jak to mnie on kocha i w ogole ale nie mam zamiaru tego sluchac zreszta najgorsze jest to ze nie przeprosil i nie widzi tego co zrobil dla niego to normalne a dla mnie oznacza to tylko ze nie mam zamiaru byc z kims takim i ciezko mi ale nie widze tutaj wyjscia z sytyacji najgorsze ze a zreszta moze jak znajde chwile to wyjasnie w k.teraz sama nie wiem co mam robic a nie chce zostac w domu
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.