2007-07-13, 16:49
|
|
Przyczajenie
|
Dot.: ZŁY GINEKOLOG - kogo NIE polecamy
Cytat:
Napisane przez grohu
WROCŁAW SIENKIEWICZA poradnia specjalistyczna nr2
wystrzegajcie sie pani ginekolog z tego ośrodka. po porannej wizycie wieczorem dosatałam jakiejś infekcji dróg płciowych(pieczenie, swędzenie), rano szybko poszłam do pani ginekolog to była miła jak wchodziłam, jak powiedziałam co mi dolega, to kazała wyjść z gabinetu, mówiąc że nie jestem zarejestrowana. niech się kobieta nauczy higieny, nigdy nie miałam żadnych problemów, zamiast pomóc to tylko sie nabawiłam choroby. Dla przyszłych pacjentek podam tylko to że nazwisko pani doktor zaczyna sie na H.
|
witaj ! przedewszystkim idz do innego ginekologa jutro sie zarejestruj a co do jutra kup sobie clotrimazolum krem i smaruj zgodnie z ulatka krem jest tani okolo 2 zl dostepny bez recepty a tak dla wyjasnienia Klotrymazol hamuje proces biosyntezy ergosterolu, który jest niezbędny do budowy błony komórkowej grzybów. Powoduje zaburzenia w funkcjonowaniu błony i zwiększenie jej przepuszczalności. W konsekwencji następuje uszkodzenie składników komórki grzybiczej i jej rozpad.
Lek stosuje się w grzybiczym zapaleniu skóry spowodowanym zakażeniami dermatofitami, pleśniakami, grzybami dimorficznymi, w zakażeniach drożdżakowych skóry i błony śluzowej. skoro powizycie tej baby cie piecze i swedzi widocznie to ona nie zadbala o higiene jaka powinna stoswac i jest bardzo wazne pamietaj ze zawsze powinna miec swieze rekawiczki i otrzywiscie czysty sprzed medyczny ipowodzenia a jutro jesli to masz zakazenie i strasznie cie swedzi powinnas dostac jakies globulki dopochwowe moga byc tej samej firmy zreszta lekaz ci doradzi bo tak to szczerze mowiac zakazenia sa rozne i to czeba widziec pozdrawiam acha i przemywaj sie plynem specjalnym do higieny intymnej on rozniez moze pomoc a tu przekazuje ci ciekawa stronke http://www.kafeteria.pl/ziu/obiekt.php?id_t=70 pozdrawiam
|
|
|