Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - BREVOXYL-komu pomógł?PISZCIE FANI TEGO SRODKA!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-08-16, 17:18   #1106
aga024
Zadomowienie

Dot.: BREVOXYL-komu pomógł?PISZCIE FANI TEGO SRODKA!

Cytat:
Napisane przez purpledress Pokaż wiadomość
Pomocy, Wizażanki!
Od kilku lat męczę się z trądzikiem - lekarz powiedział mi, że to z rozdrapania, bo nawet jak miałam niewielkie krostki to obsesyjnie nie wyciskałam. Obecnie mam na policzkach kaszkę i często towarzyszą jej podskórne gule, które pojawiają się zwłaszcza przed okresem. To mój główny kompleks i problem przebolałabym te kilka wągrów w okolicy nosa i czoła, ale te cholerne grudki są nie do zniesienia! Najgorsze, że nabawiłam się też przebarwień, które mocno kontrastują z moją jasną karnacką. Praktycznie całe policzki są w brązowych śladach i kilku czerwonych kropach.
Czy Brevoxyl pomoże na któreś z tych dolegliwości?
I jak go stosować, żeby sobie nie zaszkodzić? Jak często? Ratunku!
witaj spróbuj ten brevoxyl, ja męczyłam się z różnymi brzydkimi sprawami na twarzy ponad 10 lat. Wydałam majątek na specyfiki z apteki, drogerii (maści, kremy, toniki, żele, podkłady, pudry, wody do mycia....). Brevoxyl uporał się z moimi problemami w 1,5 tygodnia. Efekty zaczynałam widzieć po kilku dniach. Teraz jestem już po miesiącu kuracji, druga tubka otworzona, zużyję ją do końca i zrobię przerwę - zobaczę, co dalej. Wysuszył mi skóre tam, gdzie go nakładałam: twarz, szyja, ramiona, dekolt - schodziła i schodzi jak po zbyt mocnym opalaniu, ale jestem w stanie "męczyć" się z suchą skórą do końca życia, jeśli efekty wciąż będą takie same.
Trądzik? Jaki trądzik Wyskoczyło mi coś przed okresem, a na drugi dzień był już tylko suchy strupek. Na przebarwienia też pomógł. Twarz mam jednokolorową rozjaśnioną, wygładzoną, nie boję się już wyjść i publicznie pokazać. Nigdy nie lubiłam stosować podkładów do twarzy, teraz nie są mi potrzebne.
Koszt to ok 22zł, spróbować warto, dwa/trzy dni, zobaczysz jak Twoja skóra zareaguje. Pozdrawiam i podziel się wrażeniami