2014-08-16, 17:34
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Zanim zdmuchnę pierwszą świeczkę, będę chodził już troszeczkę! Mamy IX-X 2013 c
Cytat:
Napisane przez misia332
Moja T. to do tej pory nie potrafi znieść faktu, że TZ robi obiad w niedzielę, albo jak wraca z pracy to wychodzi z Kornem na spacer.
Bo przecież wszystko co związane z dzieckiem i domem należy do żony, a mąż ma zarobić pieniądze i przynieść je do domu.
i to mówi kobieta, która 5 dzieci sama wychowała.
|
a może jej pogląd jest stąd że jej syn powinien leżeć i pachnieć po powrocie z pracy, a Ty jego żona powinnaś mu niemal usługiwać i robić porządki, gotować, prać, sprzątać...
Cytat:
Napisane przez misia332
ale mnie młodzież łaskocze...  
|

Cytat:
Napisane przez kaska87
ja to ostatni wrzuciłam P. na fb

|
haha pokazałam to mojemu Tż i tylko się uśmiechnął 
Cytat:
Napisane przez butterfly20
ake chłopcu to jednak trochę mniej szkoda
Tusia miała 7 miesięcy jak była u fryca i spoko, m. ją trzymał na rękach a ja zajmowałam,jedynie czasem niekontrolowanie obracała głowę, bo strasznie ją wszytsko ciekawiło.
dziewczyny a ile zawsze czekałyście na ząbki do pary?bo mówi się,że jak jeden wyjdzie to drugi niebawem. u nas już 3 tygodnie minęły i nadal mamy jednego, młoda wygląda jak Baba Jaga  
|
u nas wychodziły w odstępach 1- 2 tygodniowych... hehe hubi ma fotkę z Mazur jak siedzi na huśtawce i się śmieje, wygląda jak mały Gargamel z jedną górną jedynką 
Cytat:
Napisane przez bajka1807
niestety taki etap, pamietam ze Blanka dosc dlugo nie chciala spinek i gumek, chyba do 2 roku zycia byl z tym problem. ale tylko raz ja opitolilam na krotko i zalowalam
ja to kestem dobra. chcialam zrpbic Blance placuszki z jablkiem. no i robie ciasto i widze ze cos mi nie pasi, bo jakies farfocle ciemne i geste sie zrobilo i wali sucharem  i sie okazalo ze zamiast maki sypnelam kaszke ryzowa Amelki pelnoziarnista o smaku gruszkowo sucharkowym
co do parowek, w necie krazy filmik, widzialyscie? https://www.facebook.com/photo.php?v=4378350632430
smacznego
nam dlugo wylazi druga gorna jedynka, pierwsza wyszla jakos kolo 20 lipca a druga dopiero mysle na dniach sie przebije. ale dolne jedynki to byl tydzien roznicy chyba.
|
oglądałam ten filmik i dziękuję za parówki
Cytat:
Napisane przez kaska87
mój w pracy, a młody śpi już 2h40min 
|
ciekawe o której spac na noc pójdzie?
|
|