Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zachowania, które bulwersują Was w perfumeriach.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-07-13, 17:59   #672
SoBeautiful
Raczkowanie

Dot.: Zachowania, które bulwersują Was w perfumeriach.

hehehe sluchajcie jako że testuję w wielu perfumeriach ale kupuję zawsze w Douglasie postanowilam tym razem kupić w Sephorze nasłuchawszy się waszych strasznych historii specjalnie ubralam sie przecietnie,bez polotu,naturalnie. Przyszłam z zamiarem kupna D&G The One więc stanęłam sobie i psiknęłam na blotterek w celu upewnienia się. Potem na nadgarstek,jak zawsze Wyszłam przejść się po sklepach,zobaczyć czy dobrze się w tym zapachu czuję,a po jakimś czasie wrócić. No to wracam,podchodzę z powrotem do tej półki,wącham,zastanawiam się,psikam. Pan Przeuroczy Ochroniarz i pani Wielka Dama Konsultantka oczywiście już dyskretnie biegną I nagle słyszę taki cichutki szept:

"Dolcze Gabana jej się zachciało... wejdzie to takie,tester wypsika niepotrzebnie tylko"

oczywiście Pan Przeuroczy Ochroniarz był w wielkim szoku gdy wzięłam 50 ml do ręki i z usmiechem odeszłam do kasy

a i tak to wszystko nadal bardziej mnie bawi niż bulwersuje dystansu trochę,dziewczyny to są tylko ludzie którzy z różnych powodów potrzebują poczuć się lepsi,nie ma co się krzywić,po prostu olewać,olewać,olewaaaaać i robić swoje
SoBeautiful jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując