Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Alejandro sobie z nami pogrywa i wyprzedażami pupy nie urywa
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-08-16, 19:41   #3290
sasenka
Zakorzenienie

Dot.: Alejandro sobie z nami pogrywa i wyprzedażami pupy nie urywa

Cytat:
Napisane przez Martolek Pokaż wiadomość
Sasi, a Ty zamawialas sukienkę w rozmiarze Xs to składalas zamówienie mailowo czy jak? Masz moze jakieś zdjęcia Z wesela w tej swojej? Z chęcią bym poogladala

Cześć szalona
Dogadałam się z tą Panią telefonicznie i zamówiła mi xs bez problemu. Bardzo sympatyczna kobitka

Cytat:
Napisane przez k@rolineczka Pokaż wiadomość
Sasi twoja koszula z mango prześwituje?
Ta z lejącego materiału? Tak, prześwitywała biała bardzo i zwróciłam w czwartek białą właśnie, a zostawiłam tylko czerwoną bo w niej tak nie było. Dlatego teraz dumam nad jedwabną ale widziałam na asos że też bardzo prześwituje a takiej nie chce

---------- Dopisano o 19:41 ---------- Poprzedni post napisano o 19:38 ----------

Dziewczyny mogę zrobić dobry deal i nie wiem co robić

Najlepiej to wystroiłam się dzisiaj nieświadomie w tą koszulkę ze stradka a'la zarową a moja siostra ubrała zarową I tak obie dumałyśmy z trzecią siostrą, że ta ze stradka ładniejsza. I siostrze się spodobała i chętnie się ze mną zamieni za zarową, podoba mi się bo jest dłuższa ale szeroka. I nie wiem co robić Wiadomo zarowa droższa więc mi się opłaca taka zamiana ale nie wiem która lepsza

PS. Jeśli ktoś znajdzie ten link do tej koszulki ze stradka to ozłocę bo nawet ta trzecia siostra ją chce
sasenka jest offline Zgłoś do moderatora