Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XXIV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-08-16, 19:42   #238
BERBIE
Zakorzenienie

Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XXIV

Cytat:
Napisane przez iza243 Pokaż wiadomość
My jedziemy na 2 dni na działke.
odpocznywajcie
Cytat:
Napisane przez Kucyk_Truskawkowy Pokaż wiadomość
A nie pochwaliłam się że jedziemy nad morze 1 września
Cos czuje że będzie to długa podróż
super, że gdzieś się wybieracie.
za walkę
Cytat:
Napisane przez moni_ka.g Pokaż wiadomość
Z racji tego ze tz ma dzis wolne i spal z nami J. urzadzil impreze od 1-2.30.. wolal brumm (pewnie podsluchal ze jedziemy i dni pomylil), chcial lazic po mieszkaniu, skakac po lozku, bawic sie..

Cytat:
Napisane przez jojla Pokaż wiadomość
Ja dziś bez humoru, idziemy na wesele a pogoda paskudna... :/ głowa mnie boli i nastrój mam parszywy bo ktoś wczoraj coś powiedział i zrobił mi tym ogromną przykrość... A hormony mi chyba nie pomagają w olaniu sytuacji
tż narozrabiał?
mam nadzieję, że będziesz dobrze się bawić na weselu i strzelisz jakąś fotę dla brzucha
Cytat:
Napisane przez h0pe Pokaż wiadomość
PANI prosze sie zameldowac
właśnie!
Cytat:
Napisane przez fiolusiek Pokaż wiadomość
Dziewczyny wpadam po radę Od wczoraj nurtuje mnie jedna kwestia. Jak to jest z ciemiączkiem? Bo kiedyś myślałam, że S. miał małe, ale F, ma dużo mniejsze i już się boję, bo nie wiem co robić czy iść do jakiegoś pediatry i pytać o to czy dać spokój i czekać Czuję się gorzej niż przy pierwszym dziecku

Jakie ciemiączka miały wasze Maluszki?
może to głupie ale nie wiem jakie ma Krzyś

my po weselu. było bardzo fajnie, bardzo się cieszę, że byliśmy. ale dziś jestem padnięta, w nocy mało spałam. tż nie był w stanie wstać do Małego, więc tylko ja wstawałam. dziś cały dzień robił na podwórku kostkę brukową, więc znowu ja sama. jestem niewyspana, Krzyś dużo ulewał i raz zwymiotował (pewnie coś z weselnego jedzenia mu nie posłużyło).