2014-08-16, 19:42
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XXIV
Cytat:
Napisane przez iza243
My jedziemy na 2 dni na działke.
|
odpocznywajcie
Cytat:
Napisane przez Kucyk_Truskawkowy
A nie pochwaliłam się że jedziemy nad morze 1 września 
Cos czuje że będzie to długa podróż 
|
super, że gdzieś się wybieracie.
za walkę
Cytat:
Napisane przez moni_ka.g
Z racji tego ze tz ma dzis wolne i spal z nami J. urzadzil impreze od 1-2.30.. wolal brumm (pewnie podsluchal ze jedziemy i dni pomylil), chcial lazic po mieszkaniu, skakac po lozku, bawic sie..
|

Cytat:
Napisane przez jojla
Ja dziś bez humoru, idziemy na wesele a pogoda paskudna... :/ głowa mnie boli i nastrój mam parszywy bo ktoś wczoraj coś powiedział i zrobił mi tym ogromną przykrość... A hormony mi chyba nie pomagają w olaniu sytuacji 
|
tż narozrabiał?
mam nadzieję, że będziesz dobrze się bawić na weselu i strzelisz jakąś fotę dla brzucha
Cytat:
Napisane przez h0pe
PANI prosze sie zameldowac 
|
właśnie! 
Cytat:
Napisane przez fiolusiek
Dziewczyny wpadam po radę  Od wczoraj nurtuje mnie jedna kwestia. Jak to jest z ciemiączkiem? Bo kiedyś myślałam, że S. miał małe, ale F, ma dużo mniejsze i już się boję, bo nie wiem co robić czy iść do jakiegoś pediatry i pytać o to czy dać spokój i czekać  Czuję się gorzej niż przy pierwszym dziecku
Jakie ciemiączka miały wasze Maluszki?
|
może to głupie ale nie wiem jakie ma Krzyś 
my po weselu. było bardzo fajnie, bardzo się cieszę, że byliśmy. ale dziś jestem padnięta, w nocy mało spałam. tż nie był w stanie wstać do Małego, więc tylko ja wstawałam. dziś cały dzień robił na podwórku kostkę brukową, więc znowu ja sama. jestem niewyspana, Krzyś dużo ulewał i raz zwymiotował (pewnie coś z weselnego jedzenia mu nie posłużyło).
|
|
|