Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - A my sobie wciąż gadamy i na kolejny cud czekamy....Rozmówki staraczek i mamuś cz.X
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-08-16, 19:10   #1034
santom
Zakorzenienie

GG do santom Send a message via Skype™ to santom
Dot.: A my sobie wciąż gadamy i na kolejny cud czekamy....Rozmówki staraczek i mamuś

Cytat:
Napisane przez aagatrycze Pokaż wiadomość
No i się okazuje, że wszystkie czytają, ale żadna nie odzywa, w tym i ja
Tak jakoś wyszło, że miałam trochę mniej czasu i tylko podczytywałam, a jak już czasu zrobiło się więcej, to głupio było mi się odezwać po tak długim czasie
U mnie 3 tygodnie temu test pokazał II udało nam się w pierwszym cyklu staraniowym. Przeżyłam szok, bo nie spodziewałam się, że tak szybko się nam uda. O poprzednie dwie ciąże staraliśmy się znacznie dłużej
Teraz mam fefra, bo mi Agata daje ostatnio popalić i boję się o to maleństwo Jak Bóg da, to córa będzie miała rodzeństwo pod koniec marca lub początek kwietnia przyszłego roku
Czarna, ja mocno trzymam kciuki za twoje staranka jak już się rozpoczną i abyś miała szybko rodzeństwo dla maleństwa tak jak chciałaś U mnie będzie różnica 1 rok i 3 miesiące...
wow!!! ogromne gratulacje odwazna babka z Ciebie ja to bym sie bala takiej malej roznicy wieku, bo chyba bym nie wyrobila na zakretach

NA ZAWSZE W SERCU...
santom jest offline Zgłoś do moderatora