Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 2
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-08-16, 19:39   #554
frogutka
Zadomowienie

Dot.: Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 2

virginia jesteś super mamą! nie możesz sobie nic zarzucać, bo bardzo się starasz-wręcz za dwoje Natalka ma najlepszą mamę na świecie i tak masz myśleć! Musisz być twarda- dla niej!

Z mojego doświadczenia Hance też zdarzają się spazmy ja biorę ją do jedzenia. U nas nadal KP. Ale wtedy ją odstawiam i próbuje za jakiś czas np.30min, albo i godzinę. Zwykle afera jest jak mi się wydaje, że może być głodna po 2,5-3h a ona akurat jest śpiąca
Hanka ostatnio też mało przybiera: 5tyg.- 500g, a ostatnie 2 tyg.-tylko 100g. Mimo to lekarz uznał, że ma wagę prawidłową (6800g) i wszystko jest wporządku. Dlatego pozwalam jej samej decydować kiedy je i ile Nie budzę w nocy.
Ponadto Hania jak jest rozdrażniona i marudzi, płacze a ja się denerwuje to jest tylko gorzej i ciężko ją uspokoić. Jak ja wyluzuje i ją przytulę, zaczynam się uśmiechać to ona momentalnie się wycisza
Także dobrze dziewczyny radzą-musisz kontrolować swoje emocje bo dzieci są niesamowicie wyczulone na nasz nastrój i nasrtój w domu.

Poza tym witam się czytam codziennie, ale pisać jakoś ciężko. Widzę, że jest temat rozszerzania diety
tygrysku jesteś super pomysł z tą pierwszą stroną i produktami dla maluchów bardzo dziękuję bo przydam nam się
U nas Kp i 5 miesięcy skończone 12.08, a wczoraj poszła pierwsza marchewka Hania zjadła, trochę się kwasiła, mrużyła oczy, pluła ale były też uśmiechy. Dziś zjadła już dużo więcej ale nauczyła się pluć na odległość

Limonka fotki boskie a Emilka przecudna! super pamiątka
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC00664.jpg (80,9 KB, 48 załadowań)