2014-08-16, 19:59
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zanim zdmuchnę pierwszą świeczkę, będę chodził już troszeczkę! Mamy IX-X 2013 c
Cytat:
Napisane przez czaszka_
ale sie dzis podkurzylam....czy u Was "dziadkowie" czyli z Wasi rodzice i tesciowie sie tez tak zachowują? 
Julka juz jest duza i nie wymaga przeciez non stop noszenia a tesc ją nosi na okraglo jak tylko przyjdzie przez to ja pozniej sobie poradzic nie moge bo ciagle chce byc noszona i zeby jej wszystko pokazywac i non stop by chciala przyciskac wlączniki swiatła...Juz nie wspomne ze jak tylko on sie pojawi ona zaczyna wyć i szybko raczkuje w jego strone zeby ją wzial na rece  myslalam ze on jest najgorszy ale NIE...moj tato jest jeszcze gorszy  nie dosc ze ją bierze caly czas na ręce to jej daje wszystko co ona chce...piloty, komórki, okulary a ja mowie zeby jej nie dawal bo ja ją staram sie na codzien uczyc ze nie wolno a on mi to zaburza. Juz mi sie udalo ją odzwyczaic od tego ze mi okulary zabiera to moj tato zaczal jej dawac swoje (dzis chyba sie z 10 razy nimi bawila) i ona od nowa mysli ze mozna i strasznie sie drze jak jej nie pozwalam. Poza tym moj ojeciec mnie do szału doprowadza bo jak tylko odwroce glowe albo wyjde do kuchni to jej daje chleb mimo ze juz np duzo zjadla albo czipsy albo kiełbase albo ciastka  juz dzis myslalam ze mu cos zrobie, juz sie tak wydarlam na niego....a on ze to jego wnusia i wszystko jej dawac bedzie. Potem przyszedl tesc i sie zgadali ze mi bedą na zlosc robic bo to ich ukochana wnusia.Szału dostaje....czy Wy tez tak macie?
dobrze ze wyjezdzamy to bede miec chociaz tydzien spokoju bez nich....nie zamierzam ani razu zadzwonic do nich 
|
nie mam tak, ale szczerze Ci współczuję, nic do nich nie dociera a pamiętam,że od dawna zmagasz się z takim ich zachowaniem...
Cytat:
Napisane przez czaszka_
do mnie tez nie dociera
z awsze roczniaki mi sie wydawaly juz takie duuuze dzieci...a dla mnie Julka jest dalej malutkim dzidziusiem
spokojnie...dziewczyny doczekamy sie i my 
|
o to to!
|
|
|