Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Panny Młode 2015 cz. 25 :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-08-16, 20:02   #3203
Maartikrk
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode 2015 cz. 25 :)

Cytat:
Napisane przez Ironia89 Pokaż wiadomość
dokładnie, będę musiała zobaczyć jak taka na mnie leży bo jeszcze od porodu zostały mi 5 kg do zrzucenia a jakoś nie udaje mi się za to zabrać mimo,że już 3 lata minęły
TŻ mówiłam,że chciałabym dla niego granatowy garnitur ale tylko postukał się w czoło, trzeba będzie go przekonać, do tego malucha też bo mimo iż ma 3 lata chce już decydować w co się ubieraale na ślubie będzie miał prawie 4 więc liczę, że łatwiej będzie
Wystarczy, że go namówisz żeby chociaż przymierzył, na sucho nie ma co próbować - nie przekona się dopóki nie spróbuje.

Za to z synkiem możesz szaleć.. tzn znaleźć mu coś fajnego, póki jeszcze bardzo się nie sprzeciwia .

Cytat:
Napisane przez dotuniek Pokaż wiadomość
wracam kochane bo 2 ślubach... i powiem Wam, że się mnie nie podobało, ja to jakoś mam zupełnie inną wziję uroczystości w kościele.
A te wyjące Ave w czasie komunii to jakaś nowa moda?
U mnie na 80% wesel jest ave.. to chyba serio musiała wyć bo w sumie mi się ten dodatek do mszy podoba pod warunkiem, że ładnie zaśpiewany, skrzypce do tego i na prawdę potrafi to stworzyć nastrój.

Cytat:
Napisane przez magda_mjt Pokaż wiadomość
Jaki lol. Oglądam TV, leci jakaś Ewa gotuje, nagle reklama. Przestałam zwracać uwage na TV. Bawie sie tel i nagle w TV jakis teledysk leci. Oboje z M sie patrzymy na TV, a tam normalnie YouTube i jakis z dupy teledysk leci, oboje gapimy sie jak glupki na siebie i "wtf"?! Ktos z dołu nam sie wifi pod TV podłączyl i przypadkiem badz umyślnie włączył nam YouTube .........

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Znośny chociaż ten teledysk/ kawałek ?
Maartikrk jest offline Zgłoś do moderatora