Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXVII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-08-16, 20:08   #2143
Cattivo
Wtajemniczenie

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXVII

Cytat:
Napisane przez lush_lover Pokaż wiadomość
ja w ogole obejrzalam Baskowy film urodzinowy (nie siedzac i spijajac kazde slowo z jej ust, tylko w tle lecial, kiedy ogarnialam sypialnie) no i tez tak macie, ze sie jaracie wlasnymi urodzinami? Bo ja nie dosc, ze nie mam ulubionego miesiaca w roku, to nawet gdybym miala, to nie bylby to raczej moj miesiac urodzinowy z uwagi wlasnie na to, ze sa w nim moje urodziny. Ja np. lubie dany miesiac, bo lawenda kwitnie, zaczynaja sie truskawki i takie tam :P A Basia to jakby caly rok czekala z zapartym tchem na urodziny i PREZENTY. Eh.
Ja tam zazdroszczę, że się z tego cieszy, ja przestałam zwracać uwagę na swoje urodziny i prezenty mniej więcej koło 20-stki. Jakiś znak, że dzieciństwo się skończyło, bo przecież wcześniej dzień urodzin przynosił całe mnóstwo pozytywnych emocji, a teraz ledwo co je obchodzę...

Cytat:
Napisane przez jajajamajka Pokaż wiadomość
"emememka I po co znowu ten blur ?aniolnaresorach Powiedzcie mi o co chodzi z tym blurem? Gdy robie zdjęcie przednia kamera to zawsze tak jest. Nic nie ustawiam
A dlaczego kamera bluruje tylko skórę, a reszta jest ok?

Cytat:
Napisane przez _Summer_ Pokaż wiadomość
Nie wiem czy to kwestia zdjęcia, ale pamiętając poprzednie, mogę powiedzieć, iż jest raczej nieproporcjonalna. I tak jakby miała niedobrany biustonosz mnie się nie podoba, ale źle też nie jest. W porównaniu z dziewczynami, które mają o 30 kg za dużo, to naprawdę nie ma się czego czepiać.

Talii nie ma, ale to naprawdę nie jej wina - można zmienić wszystko, wypracować pupę, ramiona, przytyć, schudnąć - ale talia to coś praktycznie niezależnego od ćwiczeń. Ja też nie mam wcięcia i bez wyjęcia żeber nic z tym nie zrobię - niby zawsze można wypracować klatę i barki, ale efekt nie będzie taki sam, a i biodra ciężko poszerzyć

Cytat:
Napisane przez SALIX Pokaż wiadomość
ładnie w ogóle Bogusia ma bardzo ładne oczy, szkoda tylko, że tak lubi te swoje jaskrawo-papuzie makijaże, które nie bardzo jej pasują. W takich delikatnych wygląda o niebo lepiej.
Zgadzam się
Cattivo jest offline Zgłoś do moderatora