Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Chociaż teraz z nas Brzuchatki, w październiku będą matki. Mamusie październikowe cz.
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-08-16, 20:09   #4572
dariuska89
Raczkowanie

Dot.: Chociaż teraz z nas Brzuchatki, w październiku będą matki. Mamusie październiko

Cytat:
Napisane przez nocnyskowronek Pokaż wiadomość
A mnie coś dziś wzięło na ciążowe wspomnienia hehe
Co prawda ujawniłam się dopiero gdzieś z początkiem tej części wątku mamuś październikowych, ale milcząco towarzyszyłam pozostałym mamusiom codziennie od samych początków
Tak sobie wspominając odgrzebałam część "przed I" na całe 6 podstron by przypomnieć sobie te dni kiedy pierwsze z nas robiły testy i podejrzewały, że są w ciąży Kiedy sama też czekałam na zrobienie testu a później cieszyłam się z jego wyniku Eh kiedy to już było?
To mnie tak ostatnio wzięło na poczytanie jak z Sebikiem byłam w ciąży, byłyśmy wtedy zupełnie inne, inaczej do życia nastawione, posty były bardziej pozytywne, tamte dziewczyny miały kolejne dzieci i kolejne a ja wciąż nie mogłam zajść, aż w końcu jak zaszłam to przez "wpadkę". Miał to być seks bez zobowiązań... a później okazało się że koleś ma żonę i córcie kilku miesięczną Tamten wątek mamy już 5 lat ale żadna już nie jest w ciąży prócz mnie bo "zamknęły produkcję" i fajnie popisać z kimś kto przechodzi podobne "problemy"
PurBlanka O to ja pewno będę najdłużej się toczyć w dwupaku, choć mam nadzieję że nie A kiedy Ci założyli pessar ?

Hanna, Eliza księżniczka ur 2.11 3370 53cm
dariuska89 jest offline Zgłoś do moderatora