Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Róże, rozświetlacze
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-07-13, 17:24   #692
Pomadka
Zakorzenienie

Dot.: Róże,rozświetlacze-czyli to,co ożywia i modeluje cerę;)

Cytat:
Napisane przez bieta Pokaż wiadomość
Madlaine - dla mnie Meteory nie istniały baardzo długo i źle mi z tym nie było. Potem krótko miałam beżowe (odsypkę) i skóra reagowała dziwnie (nie wiem dlaczego bardzo zaczęła się przetłuszczać, pozbyłam się ich, nawet nie pamiętam efektu), teraz też mam odsypkę Mythiców (bałam się reakcji skórnej, ale nic się nie dzieje) - efekt - całkiem przeciętny, nic aż tak rewelacyjnego (choć i tak lepsze od sypkich pryzm), ale za to te kuleczki mi się bardzo podobają. I opakowanie mi się marzy "bo ładne" . Do tego jeszcze wizażowe zachwyty i jak głupia sroka zachorowałam znowu Na a. naoglądałam się ładnych zdjęć i tak teraz znowu krążę wokół tematu
Cytat:
Napisane przez Madlaine Pokaż wiadomość
bieta, a nie masz na miejscu żadnej wizażanki tymi metorkami, żeby sobie sprawdzić ? widzę, że mamy do nich takie samo podejście, a propos mnie też skusiły fotki, no i niedobre wizażanki oczywiście
Ja również dołączam do NIE zachwyconych meteorytami.

To jest po prostu bajer, gadżet, który niesamowicie przyciąga wzrok [te kolorowe, błyszczące kuleczki, kogóż by nie skusiły], jednak nie robią żadnych efektów specjalnych, no nic nadzwyczajnego.