Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Chociaż teraz z nas Brzuchatki, w październiku będą matki. Mamusie październikowe cz.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-08-16, 20:24   #4573
PurBlanka
Wtajemniczenie

GG do PurBlanka
Dot.: Chociaż teraz z nas Brzuchatki, w październiku będą matki. Mamusie październiko

Cytat:
Napisane przez dariuska89 Pokaż wiadomość
To mnie tak ostatnio wzięło na poczytanie jak z Sebikiem byłam w ciąży, byłyśmy wtedy zupełnie inne, inaczej do życia nastawione, posty były bardziej pozytywne, tamte dziewczyny miały kolejne dzieci i kolejne a ja wciąż nie mogłam zajść, aż w końcu jak zaszłam to przez "wpadkę". Miał to być seks bez zobowiązań... a później okazało się że koleś ma żonę i córcie kilku miesięczną Tamten wątek mamy już 5 lat ale żadna już nie jest w ciąży prócz mnie bo "zamknęły produkcję" i fajnie popisać z kimś kto przechodzi podobne "problemy"
PurBlanka O to ja pewno będę najdłużej się toczyć w dwupaku, choć mam nadzieję że nie A kiedy Ci założyli pessar ?
Ja jestem pierwszy raz w poczekalni ale fajnie poczytać co u innych brzuchatek, zapytać o jakieś zakupy, dostać wsparcie i kciuki za wizytę no i w moim przypadku pomarudzić z samotności

Pessar mam od 26 tygodnia, a konkretnie od 22 lipca