Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Spotkanie, co robić?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-08-16, 20:31   #1
Naddi92
Przyczajenie

Spotkanie, co robić?

Witam forumowiczki Piszę z zapytaniem i prośbą o radę, pewnie wiele z Was ma więcej doświadczenia życiowego. Z góry powiem iż być może ten temat wydaje się schematyczny, ale jednak niezupełnie tak to wygląda. Poznałam faceta - naprawdę świetny, przystojny na pierwszy rzut oka ideał (fakt faktem takich ludzi nie ma), świetnie się dogadujemy, mamy te same problemy, jesteśmy dla siebie nawzajem wsparciem i naprawdę mi na nim zależy. Na wstępie dodam, że spotykałam się już z chłopakami poznanymi w internecie, nie stanowiło to dla mnie większego problemu, robiłam to dopiero po paru miesiącach kiedy miałam już konkretny poziom zaufania do danego człowieka. Tu pojawia się problem..niestety borykam się z agorafobią i atakami paniki, tak jak mówię wcześniej dawałam radę z lekkim stresem natomiast teraz coś mnie blokuje, może dlatego, że boje się odtrącenia z jego strony, bo się przywiązałam i naprawdę, naprawdę zależy mi na tej relacji. Tak na zdrowy rozsądek kobitki, co mam zrobić? Doradźcie proszę, czuje, że coś z tego mogłoby wyjść. Z góry dziękuje za pomoc
Naddi92 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując