Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamy styczniowo - lutowe2013 ( XVIII )
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2014-08-16, 21:37   #1481
jakajakaja5
Raczkowanie

Dot.: Mamy styczniowo - lutowe2013 ( XVIII )

Hej.
No moge powiedzieć ze chyba już odbebnilam prace na kiosku. Jutro weekendowa pracownica a w poniedziałek giełda. Wiecie co -bede robic bukiet ślubny na środę dla kobity co będzie się hajtać ze skazancem. Ślub w zakladzie karnym we Wołowie no jeszcze tam o mnie nie slyszeli hehe
I tak teraz sobie pomyślałam ze naprawdę lubię tę moją pracę. Choć ciężka fizycznie to daje mi mnóstwo satysfakcji.
Neti ja nie szaja ale uważam ze musisz tłumaczyć do usrania. Kiedyś zajarzy. Taki wiek.
Marsi a jakie jeszcze masz zachcianki ? Bo ja tak się zastanawiam i oprócz raz na jakiś czas zsiadle mleko lub chleb z pomidorem i cebulą mi nie przychodzi do głowy.
Fefciu zdrowia kobito !!!
Pstryku rozumiem ciebie w 1000% u mnie krzys srednio raz w tygodniu rozwala warge a teraz jak wychodza mu dwie trójki na dole to dwa razy w przeciagu trzech dni upadl i rozcial usta. No wygląda jakbym go biła :/
Yellow trochę głupio pisać bo nie znam sprawy do końca ale po twoich wpisach widać ze jesteś bardzo nieszczęśliwa i naprawdę weź się zastanów czy warto to ciągnąć.

Aha 30 lecimy na korfu do grecji. Taki spontan.
jakajakaja5 jest offline Zgłoś do moderatora